Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

Host Dopoledního expresu: Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

20. 10. 2025

14 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Potkávají mě role manželek velkých mužů. A já v nich hledám lásku

Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Potkávají mě role manželek velkých mužů. A já v nich hledám lásku

20. 10. 2025

34 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o programu vlády. Příměří v Pásmu Gazy. Zpráva o stavu chudoby v Česku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o programu vlády. Příměří v Pásmu Gazy. Zpráva o stavu chudoby v Česku

20. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Ve stopách vzorů na Prix Bohemia Radio. Fotograf Jadran Šetlík propojuje mladé se svými idoly

Alex a host: Ve stopách vzorů na Prix Bohemia Radio. Fotograf Jadran Šetlík propojuje mladé se svými idoly

20. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rozpustné vitamíny nejsou vhodné pro děti do 3 let. Šumivé tablety tak dlouhodobě dětem nepodávejte

Radioporadna: Rozpustné vitamíny nejsou vhodné pro děti do 3 let. Šumivé tablety tak dlouhodobě dětem nepodávejte

20. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Microsoft končí s podporou Windows 10. Uživatelé systému se mohou stát terčem kyberútoků

Antivirus: Antivirus: Microsoft končí s podporou Windows 10. Uživatelé systému se mohou stát terčem kyberútoků

20. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Spolupráci s divadelníky si chválí ředitel hradecké filharmonie: Navzájem se perfektně doplňujeme

Host ve studiu: Spolupráci s divadelníky si chválí ředitel hradecké filharmonie: Navzájem se perfektně doplňujeme

20. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Tichá podpora ANO od končící vlády? Proč to strany odmítají

Pro a proti: Tichá podpora ANO od končící vlády? Proč to strany odmítají

20. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Musela jsem být jedno z nejzvědavějších dětí na světě, říká loutkoherečka Lucie Kraftová

Host Českého rozhlasu Ostrava: Musela jsem být jedno z nejzvědavějších dětí na světě, říká loutkoherečka Lucie Kraftová

20. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Má plody, které klokotají. Dá se jednoduše vypěstovat. A zpívá o něm Jiří Suchý

Radioporadna: Má plody, které klokotají. Dá se jednoduše vypěstovat. A zpívá o něm Jiří Suchý

20. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Zlín zahrál odvážně a v Edenu zaslouženě bodoval. Spartě nesedělo bránění Slovácka, hodnotí Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Zlín zahrál odvážně a v Edenu zaslouženě bodoval. Spartě nesedělo bránění Slovácka, hodnotí Horváth

20. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Lucie Polišenská: Eva Olmerová byla výjimečná, nesnažila jsem se ji napodobit

Host Lucie Výborné: Herečka Lucie Polišenská: Eva Olmerová byla výjimečná, nesnažila jsem se ji napodobit

20. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Péče o žíly, archeologové, dobrovolníci, Krkonoše a trénink paměti

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Péče o žíly, archeologové, dobrovolníci, Krkonoše a trénink paměti

20. 10. 2025

14 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Hraní pod prášky už bylo mnohdy za hranou. Na kurty se chci ale vrátit s energií, hlásí Martincová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Hraní pod prášky už bylo mnohdy za hranou. Na kurty se chci ale vrátit s energií, hlásí Martincová

20. 10. 2025

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátorka Fremlová: Zajímají mě svérázné osobnosti, kontakt s žijícím autorem je nenahraditelný

Vizitka: Kurátorka Fremlová: Zajímají mě svérázné osobnosti, kontakt s žijícím autorem je nenahraditelný

20. 10. 2025

46 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: S pozicí třetího brankáře jsem v pohodě. Klukům předávám zkušenosti a čekám na šanci, říká Hladký

S mikrofonem do Anglie: S pozicí třetího brankáře jsem v pohodě. Klukům předávám zkušenosti a čekám na šanci, říká Hladký

20. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Máme hosty: Zlomený palec nepřekazil cestu k medaili. Pardubická taekwondistka uspěla na mistrovství světa

Máme hosty: Zlomený palec nepřekazil cestu k medaili. Pardubická taekwondistka uspěla na mistrovství světa

20. 10. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka Zuzana Lizcová: Sjednocené Německo? Krajina na východě rozkvetla, život lidí už tolik ne

Jak to vidí...: Expertka Zuzana Lizcová: Sjednocené Německo? Krajina na východě rozkvetla, život lidí už tolik ne

20. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Světem za zlatem a drahými kameny aneb Na cestách s Lubošem Blahou s vášní sběratele minerálů

Na cestách s Petrem Voldánem: Světem za zlatem a drahými kameny aneb Na cestách s Lubošem Blahou s vášní sběratele minerálů

20. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Green Deal už se změkčuje, domluvená pravidla ale platí

Bruselské chlebíčky: Green Deal už se změkčuje, domluvená pravidla ale platí

20. 10. 2025

42 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Chtěli dům, mají skládku. Spor s radnicí bobtná

Vinohradská 12: Chtěli dům, mají skládku. Spor s radnicí bobtná

20. 10. 2025

21 min

Obrázek epizody Bojs: Rád bych tu žil dál v dalších lidech, život hrozně utíká, říká Ondřej Sokol

Bojs: Rád bych tu žil dál v dalších lidech, život hrozně utíká, říká Ondřej Sokol

19. 10. 2025

57 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kape ti na karbid, jsi hlásná trouba – znáte původ českých rčení?

Klub Rádia Junior: Kape ti na karbid, jsi hlásná trouba – znáte původ českých rčení?

19. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Adaptivní hlubová mozková stimulace u Parkinsonovy nemoci pohledem lékaře i pacienta

Moci bez nemoci: Adaptivní hlubová mozková stimulace u Parkinsonovy nemoci pohledem lékaře i pacienta

19. 10. 2025

36 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Bělohlávkovi: Rok mu trvalo, než mi dal pusu. O ruku jsem ho před 56 lety žádala u tanku

Zlatá láska: Manželé Bělohlávkovi: Rok mu trvalo, než mi dal pusu. O ruku jsem ho před 56 lety žádala u tanku

19. 10. 2025

44 min