Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Revize majetků v rukou Rusů. K diplomatickým účelům neslouží 36 nemovitostí, tvrdí náměstek

Dvacet minut Radiožurnálu: Revize majetků v rukou Rusů. K diplomatickým účelům neslouží 36 nemovitostí, tvrdí náměstek

24. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Podhoubí: Klimavize: šest oblastí, kterým se musíme věnovat při řešení klimatické krize

Podhoubí: Klimavize: šest oblastí, kterým se musíme věnovat při řešení klimatické krize

24. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rodinná koučka Tereza Robinson: Dnes už se na osud nezlobím. Jsem šťastná alespoň za ty děti, co mám

Blízká setkání: Rodinná koučka Tereza Robinson: Dnes už se na osud nezlobím. Jsem šťastná alespoň za ty děti, co mám

24. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Tenistka Kateřina Siniaková: Bonus je, když si s parťačkou sednete i lidsky, ale pravidlo to není

Alex a host: Tenistka Kateřina Siniaková: Bonus je, když si s parťačkou sednete i lidsky, ale pravidlo to není

24. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pyly letních trav jsou pro nás nebezpečnější než jarních jehličnanů, říká alergoložka Irena Krčmová

Radioporadna: Pyly letních trav jsou pro nás nebezpečnější než jarních jehličnanů, říká alergoložka Irena Krčmová

24. 5. 2022

17 min

Obrázek epizody Balanc: Co ti je? Nic! Pasivní agrese vychází z frustrace, naučte se ji poznat u sebe i druhých

Balanc: Co ti je? Nic! Pasivní agrese vychází z frustrace, naučte se ji poznat u sebe i druhých

24. 5. 2022

22 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Pokud rakovina zasáhne štítnou žlázu, lékaři orgán odeberou. Jeho funkci pak nahradí tabletami

Zdravíčko: Pokud rakovina zasáhne štítnou žlázu, lékaři orgán odeberou. Jeho funkci pak nahradí tabletami

24. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Michael Romancov, politický geograf a odborník na Rusko

Interview Plus: Michael Romancov, politický geograf a odborník na Rusko

24. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Národní divadlo střídá s domovem pro seniory. „Založil jsem tam dramatický klub,“ usmívá se pěvec

Host Lucie Výborné: Národní divadlo střídá s domovem pro seniory. „Založil jsem tam dramatický klub,“ usmívá se pěvec

24. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Markéta Melišová, nová předsedkyně českého PEN klubu

Osobnost Plus: Markéta Melišová, nová předsedkyně českého PEN klubu

24. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Válka na Ukrajině proměňuje už třetí měsíc vztahy v Evropské unii

Pro a proti: Válka na Ukrajině proměňuje už třetí měsíc vztahy v Evropské unii

24. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zapomenutá bylina yzop: pomůže s trávením, dýchacími potížemi, ale využijete ho i v kuchyni

Hobby magazín: Zapomenutá bylina yzop: pomůže s trávením, dýchacími potížemi, ale využijete ho i v kuchyni

24. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Pád amerických bank je ranou pro celý start-upový svět. Dominový efekt zatím nehrozí

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Pád amerických bank je ranou pro celý start-upový svět. Dominový efekt zatím nehrozí

24. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ruský uprchlík, nevítaný host

Vinohradská 12: Ruský uprchlík, nevítaný host

24. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Hovory: Některé léky jsou až příliš silné. Proto čerpáme i z přírodního lékařství, popisuje biochemik

Hovory: Některé léky jsou až příliš silné. Proto čerpáme i z přírodního lékařství, popisuje biochemik

23. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ludmila Böhmová, zakladatelka organizace SIRIRI

Osobnost Plus: Ludmila Böhmová, zakladatelka organizace SIRIRI

23. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda Sněmovny Bartošek: Jednací řád musíme věcně vymezit

Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda Sněmovny Bartošek: Jednací řád musíme věcně vymezit

23. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Seniorů mezi oběťmi dopravních nehod přibývá. Kdy je čas sedadlo řidiče definitivně opustit?

Dopolední host: Seniorů mezi oběťmi dopravních nehod přibývá. Kdy je čas sedadlo řidiče definitivně opustit?

23. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: Obliba kyberpunku poukazuje na krizi představivosti, říká kulturní teoretik Steven Shaviro

Otevřené hlavy: Obliba kyberpunku poukazuje na krizi představivosti, říká kulturní teoretik Steven Shaviro

23. 5. 2022

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Putin je fašistický diktátor. Svržení mu nehrozí, ale ze dne na den může nebýt, míní politolog Lukeš

Interview Plus: Putin je fašistický diktátor. Svržení mu nehrozí, ale ze dne na den může nebýt, míní politolog Lukeš

23. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Václav Knop: Jak jsem představitelku major Houlihanové z M*A*S*H* uvedl do rozpaků

Alex a host: Václav Knop: Jak jsem představitelku major Houlihanové z M*A*S*H* uvedl do rozpaků

23. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Ferbrová: Těšíme se na návrat dětí do lázní, protože jejich léčba i celý pobyt jsou zdarma

Radioporadna: MUDr. Ferbrová: Těšíme se na návrat dětí do lázní, protože jejich léčba i celý pobyt jsou zdarma

23. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

23. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Chovatelský den Zemědělské akademie a gymnázia Hořice. Veřejnost uvidí všechna zvířata i techniku

Host ve studiu: Chovatelský den Zemědělské akademie a gymnázia Hořice. Veřejnost uvidí všechna zvířata i techniku

23. 5. 2022

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Igor Lukeš, historik a politolog z bostonské univerzity

Interview Plus: Igor Lukeš, historik a politolog z bostonské univerzity

23. 5. 2022

25 min