Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Alex a host: Václav Knop: Jak jsem představitelku major Houlihanové z M*A*S*H* uvedl do rozpaků

Alex a host: Václav Knop: Jak jsem představitelku major Houlihanové z M*A*S*H* uvedl do rozpaků

23. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Ferbrová: Těšíme se na návrat dětí do lázní, protože jejich léčba i celý pobyt jsou zdarma

Radioporadna: MUDr. Ferbrová: Těšíme se na návrat dětí do lázní, protože jejich léčba i celý pobyt jsou zdarma

23. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

23. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Chovatelský den Zemědělské akademie a gymnázia Hořice. Veřejnost uvidí všechna zvířata i techniku

Host ve studiu: Chovatelský den Zemědělské akademie a gymnázia Hořice. Veřejnost uvidí všechna zvířata i techniku

23. 5. 2022

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Igor Lukeš, historik a politolog z bostonské univerzity

Interview Plus: Igor Lukeš, historik a politolog z bostonské univerzity

23. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Lidé ho znají jako herce a moderátora. Málokdo ale ví, že se Jan Čenský původně vyučil knihařem

Vybrali jsme pro vás: Lidé ho znají jako herce a moderátora. Málokdo ale ví, že se Jan Čenský původně vyučil knihařem

23. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Nejtvrdší hasičský sport TFA je pro ženy občas na samé hranici možností

Dobré dopoledne: Nejtvrdší hasičský sport TFA je pro ženy občas na samé hranici možností

23. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dejdar: V rámci korektnosti si dneska nejde dělat legraci z ničeho. Humor se ze světa vytrácí

Host Lucie Výborné: Dejdar: V rámci korektnosti si dneska nejde dělat legraci z ničeho. Humor se ze světa vytrácí

23. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: S opičími neštovicemi se setkáme, říká virolog Grubhoffer. Jak se nemoc projevuje?

Rozhovory Radiožurnálu: S opičími neštovicemi se setkáme, říká virolog Grubhoffer. Jak se nemoc projevuje?

23. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ludmila Böhmová, spoluzakladatelka obecně prospěšné společnosti SIRIRI, která se ve Středoafrické republice věnuje podpoře vzdělávání bude hostem Osobnosti Plus Lukáše Matošky

Osobnost Plus: Ludmila Böhmová, spoluzakladatelka obecně prospěšné společnosti SIRIRI, která se ve Středoafrické republice věnuje podpoře vzdělávání bude hostem Osobnosti Plus Lukáše Matošky

23. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Sněmovní zahraniční výbor vyzval vládu Petra Fialy, aby po vzoru Litvy opustila platformu 16 plus 1 pro spolupráci Číny se státy střední a východní Evropy

Pro a proti: Sněmovní zahraniční výbor vyzval vládu Petra Fialy, aby po vzoru Litvy opustila platformu 16 plus 1 pro spolupráci Číny se státy střední a východní Evropy

23. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

23. 5. 2022

16 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Filharmonik Mareček: Šetřit je nutné všude. Tupé škrty v kultuře a rušení orchestrů mě ale děsí

Jak to vidí...: Filharmonik Mareček: Šetřit je nutné všude. Tupé škrty v kultuře a rušení orchestrů mě ale děsí

23. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Denní dobrodružství. Autobiografické prózy Tove Janssonové skládají neobyčejnost z všedních střípků

Mozaika: Denní dobrodružství. Autobiografické prózy Tove Janssonové skládají neobyčejnost z všedních střípků

23. 5. 2022

9 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Nejdražší fotka v dějinách

Vinohradská 12: Nejdražší fotka v dějinách

23. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Hovory: Hostem Hovorů je redaktorka romského vysílání Českého rozhlasu Iveta Demeterová

Hovory: Hostem Hovorů je redaktorka romského vysílání Českého rozhlasu Iveta Demeterová

22. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Lidé si myslí, že dostanou všechno zadarmo a nic nemusí vybojovat, říká šéfkuchař Pavel Býček

Pochlap se: Lidé si myslí, že dostanou všechno zadarmo a nic nemusí vybojovat, říká šéfkuchař Pavel Býček

22. 5. 2022

44 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ředitel Národního hřebčína Kladruby nad Labem Jiří Machek v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ředitel Národního hřebčína Kladruby nad Labem Jiří Machek v Klubu Rádia Junior

22. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Hergot!: Bohyně, ezokoučky, profimamky a silný blonďák, spolek Lovci klamu odhaluje šarlatány

Hergot!: Bohyně, ezokoučky, profimamky a silný blonďák, spolek Lovci klamu odhaluje šarlatány

22. 5. 2022

59 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: V Jilemnici si připomněli významného rodáka. Jeho básně žijí v písních tamní hudební skupiny

Vybrali jsme pro vás: V Jilemnici si připomněli významného rodáka. Jeho básně žijí v písních tamní hudební skupiny

22. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Co znamenají pojmy uzavřená a otevřená otázka

O češtině od A do Z: Co znamenají pojmy uzavřená a otevřená otázka

22. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Barbara Nesvadbová: Nikdy jsem neviděla tak zničené děti jako ty z Ukrajiny. Mám radost, že se lepší

Až na dřeň: Barbara Nesvadbová: Nikdy jsem neviděla tak zničené děti jako ty z Ukrajiny. Mám radost, že se lepší

22. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Rakovina je šok, lidem pomáháme zbavit se strachu, říká garantka kampaně Fuck Cancer

Host Radiožurnálu: Rakovina je šok, lidem pomáháme zbavit se strachu, říká garantka kampaně Fuck Cancer

22. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jana Peroutková o slzách v Událostech: Jsem prý ledová královna, ale v tu chvíli jsem se zlomila

Zálety Aleny Zárybnické: Jana Peroutková o slzách v Událostech: Jsem prý ledová královna, ale v tu chvíli jsem se zlomila

22. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Martínek, předseda spolku Hurá na Výlet!: Jak dříve narozeným vrátit chuť do života?

Jak to vidí...: Tomáš Martínek, předseda spolku Hurá na Výlet!: Jak dříve narozeným vrátit chuť do života?

22. 5. 2022

24 min