Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls: Letos jenom 2000 korun na elektřinu. O kolik víc a pro koho vláda ještě uvolní?

Jak to vidí...: Richard Hindls: Letos jenom 2000 korun na elektřinu. O kolik víc a pro koho vláda ještě uvolní?

5. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Čekání na prezidenta: Češi chtějí vlastní Čaputovou. Z čeho tato touha pramení?

Čekání na prezidenta: Češi chtějí vlastní Čaputovou. Z čeho tato touha pramení?

5. 8. 2022

39 min

Obrázek epizody Hovory: Ekonom Křeček: Nechci být hlásnou troubou vlády. Cítím se jako odborník, který řekne svůj názor

Hovory: Ekonom Křeček: Nechci být hlásnou troubou vlády. Cítím se jako odborník, který řekne svůj názor

4. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Konflikt na srbsko-kosovské hranici nemá řešení, soužití není možné, tvrdí balkanolog Rychlík

Dvacet minut Radiožurnálu: Konflikt na srbsko-kosovské hranici nemá řešení, soužití není možné, tvrdí balkanolog Rychlík

4. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Husákovy děti chtějí stabilitu, generace Z vidět v práci smysl. Nové trendy ovlivňují pracovní trh

Dopolední host: Husákovy děti chtějí stabilitu, generace Z vidět v práci smysl. Nové trendy ovlivňují pracovní trh

4. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Půl milionů lidí se sluchovým handicapem v Česku. Pomáhá jim Tichý svět

Odpolední interview: Půl milionů lidí se sluchovým handicapem v Česku. Pomáhá jim Tichý svět

4. 8. 2022

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Pavel Kosina: Na posilující očkování chodí lidé, kteří z vlastní zkušenosti ví, co covid umí

Radioporadna: MUDr. Pavel Kosina: Na posilující očkování chodí lidé, kteří z vlastní zkušenosti ví, co covid umí

4. 8. 2022

19 min

Obrázek epizody Bourání: Když chatu, tak zajímavou. Umělec Jan Fabián je staví

Bourání: Když chatu, tak zajímavou. Umělec Jan Fabián je staví

4. 8. 2022

35 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Další unikáty na zámku Doudleby nad Orlicí. Zlatá medaile za první víno a světové trampské muzeum

Host ve studiu: Další unikáty na zámku Doudleby nad Orlicí. Zlatá medaile za první víno a světové trampské muzeum

4. 8. 2022

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Markéta Irglová: Ke Glenu Hansardovi jsem vzhlížela. Bez něj bych se možná do psaní nepustila

Host Lucie Výborné: Markéta Irglová: Ke Glenu Hansardovi jsem vzhlížela. Bez něj bych se možná do psaní nepustila

4. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody Houpačky: V 16 letech popíšu buňku, ale nevím, že to, co se mi děje, je deprese, říká dětská psychiatrička

Houpačky: V 16 letech popíšu buňku, ale nevím, že to, co se mi děje, je deprese, říká dětská psychiatrička

4. 8. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jana Stryková: Syn se mě ptá, proč mám tak blbé zaměstnání

Blízká setkání: Herečka Jana Stryková: Syn se mě ptá, proč mám tak blbé zaměstnání

4. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: V Egyptě nebo Tunisu melouny raději nejezte. Hrozí vám faraonova pomsta

Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: V Egyptě nebo Tunisu melouny raději nejezte. Hrozí vám faraonova pomsta

4. 8. 2022

18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tchajwanci se považují za Číňany, ale chtějí být součástí demokratické země, vysvětluje geograf

Interview Plus: Tchajwanci se považují za Číňany, ale chtějí být součástí demokratické země, vysvětluje geograf

4. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Máme hosty: Scénář jako v Českém Švýcarsku nehrozí, ujišťuje mluvčí KRNAP

Máme hosty: Scénář jako v Českém Švýcarsku nehrozí, ujišťuje mluvčí KRNAP

4. 8. 2022

18 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Lidskost k medicíně nezbytně patří. Bez ní by nebylo dobré zdravotnictví, byť technicky sebelepší

Host ve studiu: Lidskost k medicíně nezbytně patří. Bez ní by nebylo dobré zdravotnictví, byť technicky sebelepší

4. 8. 2022

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Problém Andreje Babiše není Čapí hnízdo, ale druhé kolo prezidentských voleb, věří novinář Štindl

Osobnost Plus: Problém Andreje Babiše není Čapí hnízdo, ale druhé kolo prezidentských voleb, věří novinář Štindl

4. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vláda letos pošle domácnostem, které bojují s drahými energiemi, jen čtvrtinu za slíbených 66 miliard korun

Pro a proti: Vláda letos pošle domácnostem, které bojují s drahými energiemi, jen čtvrtinu za slíbených 66 miliard korun

4. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Miroslav Valeš: Líbí se jim, že mluvím jejich jazykem a někdy mě vystavují jako opici

Vizitka: Miroslav Valeš: Líbí se jim, že mluvím jejich jazykem a někdy mě vystavují jako opici

4. 8. 2022

46 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kočky si o atraktivnosti hraček rozhodují samy. Někdy je potěší jen účtenka

Hobby magazín: Kočky si o atraktivnosti hraček rozhodují samy. Někdy je potěší jen účtenka

4. 8. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: novinář Jakub Kynčl

Jak to vidí...: novinář Jakub Kynčl

4. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Hovory: Profesionální hasič: Naši práci neděláme jen kvůli penězům. Je tam „pumpička“, jak říkáme srdíčku

Hovory: Profesionální hasič: Naši práci neděláme jen kvůli penězům. Je tam „pumpička“, jak říkáme srdíčku

3. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Táta musel do školy nosit vajíčka a pět litrů vína, abych nepropadl, směje se fotograf Robert Vano

Dopolední host: Táta musel do školy nosit vajíčka a pět litrů vína, abych nepropadl, směje se fotograf Robert Vano

3. 8. 2022

35 min

Obrázek epizody Záložka: Nevíte, co číst? Máme pro vás přehled nejlepších knih prvního pololetí

Záložka: Nevíte, co číst? Máme pro vás přehled nejlepších knih prvního pololetí

3. 8. 2022

32 min

Obrázek epizody On Air: Nemáme žádnou rutinu nebo šablonu. Kapela Dukla hlásí návrat k elektroničtějšímu zvuku

On Air: Nemáme žádnou rutinu nebo šablonu. Kapela Dukla hlásí návrat k elektroničtějšímu zvuku

3. 8. 2022

20 min