Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Spisovatelka Iva Hadj Moussa: Žínku z froté materiálu jsem dlouho neviděla

Brambora s vejcem: Spisovatelka Iva Hadj Moussa: Žínku z froté materiálu jsem dlouho neviděla

11. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor s Ashley Cupalovou, lídryní Hnutí Generace

Volby 2025: Rozhovor s Ashley Cupalovou, lídryní Hnutí Generace

11. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor s Karlem Dvořákem, lídrem hnutí STAN

Volby 2025: Rozhovor s Karlem Dvořákem, lídrem hnutí STAN

11. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Při kvašení je důležité zamezit přístupu vzduchu a naopak vznikající plyny musí unikat z nádoby ven

Radioporadna: Při kvašení je důležité zamezit přístupu vzduchu a naopak vznikající plyny musí unikat z nádoby ven

11. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kofroň: Měli bychom více investovat do protivzdušné obrany

Osobnost Plus: Kofroň: Měli bychom více investovat do protivzdušné obrany

11. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kritici mi vysvětlili, že maluji českou grotesku, což jsem nevěděl, směje se výtvarník Michal Tomek

Host ve studiu: Kritici mi vysvětlili, že maluji českou grotesku, což jsem nevěděl, směje se výtvarník Michal Tomek

11. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jak silná je Evropská unie? Nerudová vs. Pokorná Jermanová

Pro a proti: Jak silná je Evropská unie? Nerudová vs. Pokorná Jermanová

11. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Děti musíme v začátcích nadchnout pro cyklistiku formou hry. Výsledky přijdou časem, říká Spěšný

Kilometry Jiřího Ježka: Děti musíme v začátcích nadchnout pro cyklistiku formou hry. Výsledky přijdou časem, říká Spěšný

11. 9. 2025

50 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Bezinky je nutné převařit, z čerstvých vám bude špatně od žaludku

Co vás zajímá: Bezinky je nutné převařit, z čerstvých vám bude špatně od žaludku

11. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Alex a host: Narkomanku, kterou hraju v Mladé krvi, doma vždycky ještě chvíli rozdýchávám, říká Bára Jánová

Alex a host: Narkomanku, kterou hraju v Mladé krvi, doma vždycky ještě chvíli rozdýchávám, říká Bára Jánová

11. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Polská reakce na ruské drony. Atentát na Charlieho Kirka. Dirigent Jakub Hrůša

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Polská reakce na ruské drony. Atentát na Charlieho Kirka. Dirigent Jakub Hrůša

11. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Navrátil: Bez obranyschopnosti nebudeme konkurenceschopní

Řečí peněz: Navrátil: Bez obranyschopnosti nebudeme konkurenceschopní

11. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Zámek Velké Březno je malý, ale krásný. Postavit si ho nechal hrabě Chotek

Host Dopoledního expresu: Zámek Velké Březno je malý, ale krásný. Postavit si ho nechal hrabě Chotek

11. 9. 2025

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Robert Jašków o Malých chytrých lžích: Hranice mezi pravdou a lží je tenká. Zná to každý

Blízká setkání: Robert Jašków o Malých chytrých lžích: Hranice mezi pravdou a lží je tenká. Zná to každý

11. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jihlavský den zdraví nabídne prevenci, vyšetření i robotického asistenta

Dobré dopoledne: Jihlavský den zdraví nabídne prevenci, vyšetření i robotického asistenta

11. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

11. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody Náš host: Do kin míří Srnky. Komedii s prvky magického realismu má na svědomí Divadlo Mír

Náš host: Do kin míří Srnky. Komedii s prvky magického realismu má na svědomí Divadlo Mír

11. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Šulc svým vyjádřením neohrožuje sebe, ale celistvost národního týmu, myslí si Zelenka

Desítka Pavla Horvátha: Šulc svým vyjádřením neohrožuje sebe, ale celistvost národního týmu, myslí si Zelenka

11. 9. 2025

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Gracerová-Chrzová: Překvapilo mě, jak velkou odpovědnost děti cítí k tomu, až budou dospělí

Vizitka: Gracerová-Chrzová: Překvapilo mě, jak velkou odpovědnost děti cítí k tomu, až budou dospělí

11. 9. 2025

45 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vášniví rybáři, ale opatrní jedlíci. Češi kapra na talíři příliš neocení

Hobby magazín: Vášniví rybáři, ale opatrní jedlíci. Češi kapra na talíři příliš neocení

11. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Balanc: Od pohádek k realitě: Proč věčný vztah není meta a rozchod nemusí být prohra

Balanc: Od pohádek k realitě: Proč věčný vztah není meta a rozchod nemusí být prohra

11. 9. 2025

50 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pojďte, dobří i hříšníci. Chrudim má první ucelenou knihu o kostelech

Máme hosty: Pojďte, dobří i hříšníci. Chrudim má první ucelenou knihu o kostelech

11. 9. 2025

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Palata: Obrana EU proti dalekonosným dronům je v plenkách. Učit bychom se měli od Ukrajiny

Jak to vidí...: Novinář Palata: Obrana EU proti dalekonosným dronům je v plenkách. Učit bychom se měli od Ukrajiny

11. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Noční nálet dronů. Útočí Rusko na Polsko?

Vinohradská 12: Noční nálet dronů. Útočí Rusko na Polsko?

11. 9. 2025

22 min

Obrázek epizody Hovory: Rod Balabánů je přesvědčený, že je neobyčejný. Já to uvádím na pravou míru, říká spisovatel Balabán

Hovory: Rod Balabánů je přesvědčený, že je neobyčejný. Já to uvádím na pravou míru, říká spisovatel Balabán

10. 9. 2025

23 min