Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Buchty: Co s načatým životem? Jedna z možností je třeba založit si rapovou kapelku

Buchty: Co s načatým životem? Jedna z možností je třeba založit si rapovou kapelku

10. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Volby 2025: Jak probíhá předvolební kampaň v Jihomoravském kraji? Poslechněte si speciál Radiožurnálu

Volby 2025: Jak probíhá předvolební kampaň v Jihomoravském kraji? Poslechněte si speciál Radiožurnálu

10. 9. 2025

49 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Vliv obezity na těhotenství, změny pohlaví i ‚Fuj, hormony!‘ Co všechno řeší dětská gynekologie

Setkání u mikrofonu: Vliv obezity na těhotenství, změny pohlaví i ‚Fuj, hormony!‘ Co všechno řeší dětská gynekologie

10. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Za útok na sudího padnou přísné tresty. Chceme podporovat mladé rozhodčí, říká předseda FAČR Trunda

Dvacet minut Radiožurnálu: Za útok na sudího padnou přísné tresty. Chceme podporovat mladé rozhodčí, říká předseda FAČR Trunda

10. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hroboň: Potřebujeme princip doplatků v celém zdravotnictví

Interview Plus: Hroboň: Potřebujeme princip doplatků v celém zdravotnictví

10. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Obličej zakrytý smajlíkem je k ničemu, AI umí vaše dítě i svléknout. Proč nesdílet fotky dětí?

Houpačky: Obličej zakrytý smajlíkem je k ničemu, AI umí vaše dítě i svléknout. Proč nesdílet fotky dětí?

10. 9. 2025

22 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Uplyne rok od chvíle, kdy voda znovu ovlivnila životy lidí nejen na severu Olomouckého kraje

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Uplyne rok od chvíle, kdy voda znovu ovlivnila životy lidí nejen na severu Olomouckého kraje

10. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor s Tomiem Okamurou, lídrem hnutí SPD

Volby 2025: Rozhovor s Tomiem Okamurou, lídrem hnutí SPD

10. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor s Tomášem Roudem, lídrem strany Voluntia

Volby 2025: Rozhovor s Tomášem Roudem, lídrem strany Voluntia

10. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Bourání: Florenc v Praze prochází proměnou. Bude to čtvrť jen pro bohaté?

Bourání: Florenc v Praze prochází proměnou. Bude to čtvrť jen pro bohaté?

10. 9. 2025

34 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ruské drony v polském vzdušném prostoru. Zpráva o stavu EU. Ceny potravin

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ruské drony v polském vzdušném prostoru. Zpráva o stavu EU. Ceny potravin

10. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Kájo, když řeknu 38, hoď na mě hollywoodský úsměv, dával pokyn dvorní fotograf Karla Gotta

Alex a host: Kájo, když řeknu 38, hoď na mě hollywoodský úsměv, dával pokyn dvorní fotograf Karla Gotta

10. 9. 2025

29 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Nerovnosti ve vzdělávání? Český stát nemá data a polovinu opatření dělá naslepo, kritizuje Prokop

Život k nezaplacení: Nerovnosti ve vzdělávání? Český stát nemá data a polovinu opatření dělá naslepo, kritizuje Prokop

10. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Šmik a kůže pryč! Plastické operace víček: horní se může upravovat opakovaně, dolní jednou za život

Radioporadna: Šmik a kůže pryč! Plastické operace víček: horní se může upravovat opakovaně, dolní jednou za život

10. 9. 2025

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Porušuje Izrael mezinárodní právo, nebo se legitimně brání?

Pro a proti: Porušuje Izrael mezinárodní právo, nebo se legitimně brání?

10. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Královéhradecké krajské dožínky slaví své 20. narozeniny! Letošní hojná úroda zemědělce potěšila

Host ve studiu: Královéhradecké krajské dožínky slaví své 20. narozeniny! Letošní hojná úroda zemědělce potěšila

10. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Scenárista Petr Jarchovský: Olmerka pro rozhlas byla výzva. Doteď jsem vyprávěl jenom obrazem

Blízká setkání: Scenárista Petr Jarchovský: Olmerka pro rozhlas byla výzva. Doteď jsem vyprávěl jenom obrazem

10. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Podvodná seznamka, falešná vnoučata a děti v nouzi, to jsou osvědčené triky podvodníků na internetu

Host Dopoledního expresu: Podvodná seznamka, falešná vnoučata a děti v nouzi, to jsou osvědčené triky podvodníků na internetu

10. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Režisér Svěrák: Kvůli Tmavomodrému světu jsem se učil létat. Mísila se v nás odvaha a drzost

Host Lucie Výborné: Režisér Svěrák: Kvůli Tmavomodrému světu jsem se učil létat. Mísila se v nás odvaha a drzost

10. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody Náš host: Slamák a koláček - motivace pro návštěvníky letošních Dožínek Plzeňského kraje

Náš host: Slamák a koláček - motivace pro návštěvníky letošních Dožínek Plzeňského kraje

10. 9. 2025

12 min

Obrázek epizody Host ve středu: Festival Jakuba Pustiny slaví 20 let. Přiveze Svěceného, Hůlku i filmovou hudbu

Host ve středu: Festival Jakuba Pustiny slaví 20 let. Přiveze Svěceného, Hůlku i filmovou hudbu

10. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fischer: Vést se na vlně nespokojenosti je výhodné

Osobnost Plus: Fischer: Vést se na vlně nespokojenosti je výhodné

10. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Petr Fischer, filozof a novinář

Osobnost Plus: Petr Fischer, filozof a novinář

10. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Na place: Zimovjanová: V Británii si trenéři na volno moc nepotrpí. Trénink ve skupině mě tam moc baví

Na place: Zimovjanová: V Británii si trenéři na volno moc nepotrpí. Trénink ve skupině mě tam moc baví

10. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Vše, co do dětí vložíme, jednou zúročí. Má to smysl, říká Radek Stejskal, pedagog a táborový vedoucí

Větrník - Host ve studiu: Vše, co do dětí vložíme, jednou zúročí. Má to smysl, říká Radek Stejskal, pedagog a táborový vedoucí

10. 9. 2025

31 min