Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Brněnská bohéma 60. let. „Některé historky nelze do knihy dát,“ smějí se autoři knihy Bůh je z Brna

Host Lucie Výborné: Brněnská bohéma 60. let. „Některé historky nelze do knihy dát,“ smějí se autoři knihy Bůh je z Brna

14. 9. 2022

34 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Mám vysněné hosty, kteří bohužel do talk show nechodí, prozrazuje moderátor Honza Dědek

Na pohovce Jožky Kubáníka: Mám vysněné hosty, kteří bohužel do talk show nechodí, prozrazuje moderátor Honza Dědek

14. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Chudé nemůžeme nutit jít až na dřeň. Šetřit energiemi musí i vysokopříjmoví, upozorňuje ekonom

Interview Plus: Chudé nemůžeme nutit jít až na dřeň. Šetřit energiemi musí i vysokopříjmoví, upozorňuje ekonom

14. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Kdyby se do Česka nestěhovali lidé ze zahraničí, docházelo by už od 90. let k poklesu počtu obyvatel

Dnešní Plus: Kdyby se do Česka nestěhovali lidé ze zahraničí, docházelo by už od 90. let k poklesu počtu obyvatel

14. 9. 2022

6 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Hasiči v Dukovanech začínali v opuštěném rodinném domku. K zásahu chodili pěšky

Dobré dopoledne: Hasiči v Dukovanech začínali v opuštěném rodinném domku. K zásahu chodili pěšky

14. 9. 2022

18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Martin Novák, šéfreportér Aktuálně

Osobnost Plus: Martin Novák, šéfreportér Aktuálně

14. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Smrt britské královny Alžběty II

Pro a proti: Smrt britské královny Alžběty II

14. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: K minisérii Pozadí událostí, otvíráku podzimní televizní sezóny, psal scénář Olomoučan Michal Sýkora

Větrník - Host ve studiu: K minisérii Pozadí událostí, otvíráku podzimní televizní sezóny, psal scénář Olomoučan Michal Sýkora

14. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Bourání: Lidé si víc hlídají osobní vesmírky, ploty rostou. Postřehy Veroniky Zapletalové o chatařství

Bourání: Lidé si víc hlídají osobní vesmírky, ploty rostou. Postřehy Veroniky Zapletalové o chatařství

14. 9. 2022

37 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: 11. září? Pocit ohrožení z Američanů vyprchal. Teď je více trápí domácí terorismus

Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: 11. září? Pocit ohrožení z Američanů vyprchal. Teď je více trápí domácí terorismus

14. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kola vs. auta. Rozhodne volby v Praze doprava?

Vinohradská 12: Kola vs. auta. Rozhodne volby v Praze doprava?

14. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Hovory: Když slyším Okamuru, Ovčáčka, Lavrova připomíná mi to, jako když mluvil Goebbels, tvrdí výtvarník

Hovory: Když slyším Okamuru, Ovčáčka, Lavrova připomíná mi to, jako když mluvil Goebbels, tvrdí výtvarník

13. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Václav Marhold v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Václav Marhold v Klubu Rádia Junior

13. 9. 2022

31 min

Obrázek epizody Dopolední host: 500 korun měsíčně za každého potomka. Lidé, kteří vychovávali děti, budou pobírat vyšší důchod

Dopolední host: 500 korun měsíčně za každého potomka. Lidé, kteří vychovávali děti, budou pobírat vyšší důchod

13. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Šatníky: Jsem team Cardi, říká rapperka Arleta. Na latex na stage ale zatím sbírá odvahu

Šatníky: Jsem team Cardi, říká rapperka Arleta. Na latex na stage ale zatím sbírá odvahu

13. 9. 2022

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je poslanec ODS Vojtěch Munzar

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je poslanec ODS Vojtěch Munzar

13. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Požitky jsou fajn. Společenský život je jedním z nich. O nerůstu s politologem Ondřejem Slačálkem

Podhoubí: Požitky jsou fajn. Společenský život je jedním z nich. O nerůstu s politologem Ondřejem Slačálkem

13. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rozhodnutí stát se pěstounem chce čas. Musíte k němu dozrát ve své mysli, říká Zdeňka Vodná Bímová

Radioporadna: Rozhodnutí stát se pěstounem chce čas. Musíte k němu dozrát ve své mysli, říká Zdeňka Vodná Bímová

13. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Někdy jdu kolem a tu krásně zrekonstruovanou budovu si i pohladím, říká ředitel Národního muzea

Alex a host: Někdy jdu kolem a tu krásně zrekonstruovanou budovu si i pohladím, říká ředitel Národního muzea

13. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Hřebíčková: Práce s Honzou Hřebejkem je nabíjející, inspirující, ale není jednoduchá

Blízká setkání: Petra Hřebíčková: Práce s Honzou Hřebejkem je nabíjející, inspirující, ale není jednoduchá

13. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Balanc: Vzpomínáte na své ex? Z každého vztahu si něco odneseme, srovnávání není nutné a může bolet

Balanc: Vzpomínáte na své ex? Z každého vztahu si něco odneseme, srovnávání není nutné a může bolet

13. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Malování mlhou. Na dramatický snímek si počkáte, některé jsem fotil asi pětkrát, směje se Jan Bavor

Host ve studiu: Malování mlhou. Na dramatický snímek si počkáte, některé jsem fotil asi pětkrát, směje se Jan Bavor

13. 9. 2022

12 min

Obrázek epizody Interview Plus: Karel Havlíček, místopředseda poslanecké sněmovny z hnutí ANO

Interview Plus: Karel Havlíček, místopředseda poslanecké sněmovny z hnutí ANO

13. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Nové americké vrtulníky, letový simulátor. Náměšťskou základnu čeká nová technika

Dobré dopoledne: Nové americké vrtulníky, letový simulátor. Náměšťskou základnu čeká nová technika

13. 9. 2022

18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Aleksi Šedo, profesor, přednosta Ústavu biochemie a experimentální onkologie 1. LF UK v Praze a proděkan 1. LF UK

Osobnost Plus: Aleksi Šedo, profesor, přednosta Ústavu biochemie a experimentální onkologie 1. LF UK v Praze a proděkan 1. LF UK

13. 9. 2022

26 min