Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Pro a proti: Tempo růstu cen podle čerstvých dat Českého statistického úřadu po 13 měsících zpomalilo, výjimkou jsou ale potraviny, které i v srpnu nadále zdražovaly

Pro a proti: Tempo růstu cen podle čerstvých dat Českého statistického úřadu po 13 měsících zpomalilo, výjimkou jsou ale potraviny, které i v srpnu nadále zdražovaly

13. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody 2 x 2: Ze zdražování energií už máme někdy mozky v havarijním stavu, říká majitel textilní firmy Hlavatý

2 x 2: Ze zdražování energií už máme někdy mozky v havarijním stavu, říká majitel textilní firmy Hlavatý

13. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: odborník na bezpečnost Jan Ludvík

Jak to vidí...: odborník na bezpečnost Jan Ludvík

13. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody On Air: Fosfor brzy nebude. Za mezemi růstu nejen v zemědělství se ohlíží ji.hlavský Inspiration forum LAB

On Air: Fosfor brzy nebude. Za mezemi růstu nejen v zemědělství se ohlíží ji.hlavský Inspiration forum LAB

13. 9. 2022

16 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kam až zažene Putina ukrajinská ofenzíva?

Vinohradská 12: Kam až zažene Putina ukrajinská ofenzíva?

13. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Hovory: Kutnou Horu by měl každý navštívit alespoň jednou za život, nabádá ředitelka muzea stříbra

Hovory: Kutnou Horu by měl každý navštívit alespoň jednou za život, nabádá ředitelka muzea stříbra

12. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: V matematice neexistuje cesta pro krále. Musí se vysedět, říká oceněná pedagožka a autorka učebnic

Dopolední host: V matematice neexistuje cesta pro krále. Musí se vysedět, říká oceněná pedagožka a autorka učebnic

12. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Zdeněk Petráš, plukovník generálního štábu v záloze působící na Univerzitě obrany v Brně

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Zdeněk Petráš, plukovník generálního štábu v záloze působící na Univerzitě obrany v Brně

12. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Jihočeši: Baťa mě chytil na schodech do náruče, vzpomíná s úsměvem absolventka jeho školy práce

Jihočeši: Baťa mě chytil na schodech do náruče, vzpomíná s úsměvem absolventka jeho školy práce

12. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody On Air: Křehkost i trauma v prádelně pražské nemocnice. Bienále Ve věci umění zve do netradiční expozice

On Air: Křehkost i trauma v prádelně pražské nemocnice. Bienále Ve věci umění zve do netradiční expozice

12. 9. 2022

6 min

Obrázek epizody Studovna: „Mladšímu já bych vzkázal, ať se tolik nefláká.“ Začíná podcast o vzdělávání a škole Studovna

Studovna: „Mladšímu já bych vzkázal, ať se tolik nefláká.“ Začíná podcast o vzdělávání a škole Studovna

12. 9. 2022

1 min

Obrázek epizody Radioporadna: Oční lékař bude muset v roce 2050 pracovat „8 dní v týdnu“. Zatěžujeme zrak na počítačích a mobilech

Radioporadna: Oční lékař bude muset v roce 2050 pracovat „8 dní v týdnu“. Zatěžujeme zrak na počítačích a mobilech

12. 9. 2022

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Miloš Skalka: Měl jsem osvícené rodiče, na angličtinu mě dali už v pěti letech

Alex a host: Miloš Skalka: Měl jsem osvícené rodiče, na angličtinu mě dali už v pěti letech

12. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jiří Martínek: Jedno pivo na mě nemá vliv a po třech jsem schopný i přednášet

Blízká setkání: Jiří Martínek: Jedno pivo na mě nemá vliv a po třech jsem schopný i přednášet

12. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pořád s hlavou v oblacích. Mladý pilot bezmotorových letadel Jaromír Macoun slaví velké úspěchy

Host ve studiu: Pořád s hlavou v oblacích. Mladý pilot bezmotorových letadel Jaromír Macoun slaví velké úspěchy

12. 9. 2022

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jan Kalvoda, advokát a bývalý politik

Interview Plus: Jan Kalvoda, advokát a bývalý politik

12. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Miroslav Mareš, profesor, politolog, Katedra politologie Masarykovy univerzity v Brně

Osobnost Plus: Miroslav Mareš, profesor, politolog, Katedra politologie Masarykovy univerzity v Brně

12. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vláda má v pondělí představit plán národního řešení energetické krize, který podle ministra financí Zbyňka Stanjury z ODS počítá i se zastropováním cen energií pro domácnosti, školy a nemocnice

Pro a proti: Vláda má v pondělí představit plán národního řešení energetické krize, který podle ministra financí Zbyňka Stanjury z ODS počítá i se zastropováním cen energií pro domácnosti, školy a nemocnice

12. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Trenduj: YouTube zasáhl proti reakčním videím. S milovníkem gamingu a mangy probereme proč

Trenduj: YouTube zasáhl proti reakčním videím. S milovníkem gamingu a mangy probereme proč

12. 9. 2022

43 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ivan Kytka - publicista žijící ve Velké Británii

Jak to vidí...: Ivan Kytka - publicista žijící ve Velké Británii

12. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Slonková: Babiš do vězení nepůjde

Vinohradská 12: Slonková: Babiš do vězení nepůjde

12. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Hovory: Humanitární pomoci je na Ukrajině stále méně, teď je jí ale víc potřeba, říká šéf distribuční firmy

Hovory: Humanitární pomoci je na Ukrajině stále méně, teď je jí ale víc potřeba, říká šéf distribuční firmy

11. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Největší strach mám ze samoty, přiznává fotbalista Lukáš Vácha

Pochlap se: Největší strach mám ze samoty, přiznává fotbalista Lukáš Vácha

11. 9. 2022

55 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zmrzlináři Lucie Vostřelová a Zdeněk Pavlis v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zmrzlináři Lucie Vostřelová a Zdeněk Pavlis v Klubu Rádia Junior

11. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Hergot!: Od šamana k baseballistům. Kniha Dějiny lidí chce ukázat, co všechno patří k člověku

Hergot!: Od šamana k baseballistům. Kniha Dějiny lidí chce ukázat, co všechno patří k člověku

11. 9. 2022

41 min