Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Karel III. bude změna, ale kontinuita, myslí si britský velvyslanec

Rozhovory Radiožurnálu: Karel III. bude změna, ale kontinuita, myslí si britský velvyslanec

15. 9. 2022

13 min

Obrázek epizody On Air: Od naštvaných Sex Pistols po posměváčka Slowthaie. Co si britská pop music myslí o monarchii?

On Air: Od naštvaných Sex Pistols po posměváčka Slowthaie. Co si britská pop music myslí o monarchii?

15. 9. 2022

31 min

Obrázek epizody Alex a host: Scenárista a režisér Zdeněk Zelenka: Jdu tam, kde mi umožní vyprávět příběh

Alex a host: Scenárista a režisér Zdeněk Zelenka: Jdu tam, kde mi umožní vyprávět příběh

15. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: S chilli papričkami můžete zažít spoustu legrace, ale i bolest, usmívá se expert Ladislav Křížek

Radioporadna: S chilli papričkami můžete zažít spoustu legrace, ale i bolest, usmívá se expert Ladislav Křížek

15. 9. 2022

13 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Iva Pazderková: V životopisu nepotřebuju mít nic víc, než že zpívám s Pražským výběrem

Blízká setkání: Herečka Iva Pazderková: V životopisu nepotřebuju mít nic víc, než že zpívám s Pražským výběrem

15. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Finančák: Generace Z se nebojí zvednout zadek, říká o zoomerech trendspotterka Pavlína Louženská

Finančák: Generace Z se nebojí zvednout zadek, říká o zoomerech trendspotterka Pavlína Louženská

15. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Michal Prokop: Když jsem začínal, byl jsem arogantní a namyšlený vyznavač R’n’B. Pop jsem neuznával

Host Lucie Výborné: Michal Prokop: Když jsem začínal, byl jsem arogantní a namyšlený vyznavač R’n’B. Pop jsem neuznával

15. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Když čtete, tak se učíte, aniž byste o tom věděli, říká korektorka Petra Kučerová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Když čtete, tak se učíte, aniž byste o tom věděli, říká korektorka Petra Kučerová

15. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Filip Nerad, evropský analytik ČRo

Interview Plus: Filip Nerad, evropský analytik ČRo

15. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Slezák: Rusko podle USA utratilo za korupci světových politiků miliony dolarů. Chce rozklížit Západ

Dnešní Plus: Slezák: Rusko podle USA utratilo za korupci světových politiků miliony dolarů. Chce rozklížit Západ

15. 9. 2022

5 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Miloš Doležal, spisovatel

Osobnost Plus: Miloš Doležal, spisovatel

15. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Minimální mzda by měla být podle rozhodnutí Evropského parlamentu do dvou let navázaná na průměrnou nebo mediánovou mzdu, což by ji v České republice nyní zvedlo asi o čtyři tisíce na zhruba 20 tisíc korun

Pro a proti: Minimální mzda by měla být podle rozhodnutí Evropského parlamentu do dvou let navázaná na průměrnou nebo mediánovou mzdu, což by ji v České republice nyní zvedlo asi o čtyři tisíce na zhruba 20 tisíc korun

15. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Český albín byl vyšlechtěný pro kožešinu. Dnes si chovatelé pochvalují jeho maso

Hobby magazín: Český albín byl vyšlechtěný pro kožešinu. Dnes si chovatelé pochvalují jeho maso

15. 9. 2022

2 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Napravovatelka agresivních psů E. M. Baco: Můj Conánek je hrdina

Dopolední Region: Napravovatelka agresivních psů E. M. Baco: Můj Conánek je hrdina

15. 9. 2022

2 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Boty plochou nohu nevytvoří. V takzvané barefoot obuvi žádný přínos nespatřuji, říká ortoped

Zdravíčko: Boty plochou nohu nevytvoří. V takzvané barefoot obuvi žádný přínos nespatřuji, říká ortoped

15. 9. 2022

28 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Až zemřu, co bude s mým digitálním já?

Vinohradská 12: Až zemřu, co bude s mým digitálním já?

15. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Hovory: Hraní online her je rizikové už po čtyřech hodinách denně, varuje Hrzalová z linky pro odvykání

Hovory: Hraní online her je rizikové už po čtyřech hodinách denně, varuje Hrzalová z linky pro odvykání

14. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jiří Lábus byl moje první láska, vzpomíná Martha Issová a vypráví pohádku skřítka Hajaji

Klub Rádia Junior: Jiří Lábus byl moje první láska, vzpomíná Martha Issová a vypráví pohádku skřítka Hajaji

14. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Buchty: Jak dostat práci? Stačí nebýt na pervitinu a přijít oblečený

Buchty: Jak dostat práci? Stačí nebýt na pervitinu a přijít oblečený

14. 9. 2022

41 min

Obrázek epizody Záložka: Najděte si svého knihkupce. Co obsahuje desatero dobrého nákupu knih?

Záložka: Najděte si svého knihkupce. Co obsahuje desatero dobrého nákupu knih?

14. 9. 2022

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Havlíček: Vývoj na Ukrajině je pro Rusko noční můrou

Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Havlíček: Vývoj na Ukrajině je pro Rusko noční můrou

14. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Prsa učíme děti až naposled, je to nejsložitější plavecký styl, říká zakladatelka plaveckého klubu

Houpačky: Prsa učíme děti až naposled, je to nejsložitější plavecký styl, říká zakladatelka plaveckého klubu

14. 9. 2022

9 min

Obrázek epizody Slavné dvojice: Ota Jirák a Jiří Lábus: Jů a Hele jsou už několikrát vyměnění, my jsme stále původní

Slavné dvojice: Ota Jirák a Jiří Lábus: Jů a Hele jsou už několikrát vyměnění, my jsme stále původní

14. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Tréninkem budujete důvěru. Tak se vztah člověka s papouškem prohloubí, doporučuje zkušená chovatelka

Radioporadna: Tréninkem budujete důvěru. Tak se vztah člověka s papouškem prohloubí, doporučuje zkušená chovatelka

14. 9. 2022

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisérka Beata Parkanová: Na cenu jsem v Karlových Varech nemyslela. A za režii už vůbec ne

Blízká setkání: Režisérka Beata Parkanová: Na cenu jsem v Karlových Varech nemyslela. A za režii už vůbec ne

14. 9. 2022

27 min