Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Diagnóza F: LGBTQ+ lidé jsou více ohroženi duševními potížemi

Diagnóza F: LGBTQ+ lidé jsou více ohroženi duševními potížemi

21. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Británie bez premiéra. V létě trval výběr lídra dva měsíce, teď to má být týden, komentuje zpravodaj

Rozhovory Radiožurnálu: Británie bez premiéra. V létě trval výběr lídra dva měsíce, teď to má být týden, komentuje zpravodaj

21. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Zní to jednoduše, v safari parku se narodila mláďata levhartů perských. Je za tím ale 8 let práce

Host ve studiu: Zní to jednoduše, v safari parku se narodila mláďata levhartů perských. Je za tím ale 8 let práce

21. 10. 2022

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Petr Stančík: Pro mě jsou bagry mytologické bytosti a moderní draci

Blízká setkání: Spisovatel Petr Stančík: Pro mě jsou bagry mytologické bytosti a moderní draci

21. 10. 2022

30 min

Obrázek epizody Tady to znám: Nedivím se, že Svatý Jan pod Skalou bere příchozím dech, říká správce zdejší koleje Michal Šedivý

Tady to znám: Nedivím se, že Svatý Jan pod Skalou bere příchozím dech, říká správce zdejší koleje Michal Šedivý

21. 10. 2022

22 min

Obrázek epizody Interview Plus: Bez kultury se společnost promění v divochy. Kreml potřebuje otroky, které lze umlčet, míní Manskij

Interview Plus: Bez kultury se společnost promění v divochy. Kreml potřebuje otroky, které lze umlčet, míní Manskij

21. 10. 2022

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lenka Přibylová, matematička, Masarykova univerzita v Brně

Osobnost Plus: Lenka Přibylová, matematička, Masarykova univerzita v Brně

21. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Muž je alergický na vlastní sperma a jiný chlapík hrál během operace mozku na saxofon

Mikrovlnky: Muž je alergický na vlastní sperma a jiný chlapík hrál během operace mozku na saxofon

21. 10. 2022

9 min

Obrázek epizody Studovna: O člověku to řekne hodně, i když nepřímo, říká studentka o zkušenosti se studiem v zahraničí

Studovna: O člověku to řekne hodně, i když nepřímo, říká studentka o zkušenosti se studiem v zahraničí

21. 10. 2022

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Hřib: Babiš Spolu vadil, ale trestně stíhaný Wolf je teď v pořádku?

Pro a proti: Hřib: Babiš Spolu vadil, ale trestně stíhaný Wolf je teď v pořádku?

21. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Manželé Fabíkovi věří, že sladěnost partnerů v tanci se projeví i v životě

Dopolední Region: Manželé Fabíkovi věří, že sladěnost partnerů v tanci se projeví i v životě

21. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Spousta lidí si myslí, že jsem z Pardubic. Dostihová legenda začínala na kravách

Máme hosty: Spousta lidí si myslí, že jsem z Pardubic. Dostihová legenda začínala na kravách

21. 10. 2022

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Hudebníci jsou jako sportovci. Někde hrajeme raději. Nejvíc nás děsí závěsy a kostely

Jak to vidí...: David Mareček: Hudebníci jsou jako sportovci. Někde hrajeme raději. Nejvíc nás děsí závěsy a kostely

21. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Anna Bolavá: K řečovické trilogii už se nevracím, nový román Vypravěč mě posunul dál

Mozaika: Anna Bolavá: K řečovické trilogii už se nevracím, nový román Vypravěč mě posunul dál

21. 10. 2022

9 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Bleskový pád britské premiérky

Vinohradská 12: Bleskový pád britské premiérky

21. 10. 2022

20 min

Obrázek epizody Hovory: Samoživitelky začaly trápit obavy z budoucnosti, připomíná šéfka organizace pro zdravé rodičovství

Hovory: Samoživitelky začaly trápit obavy z budoucnosti, připomíná šéfka organizace pro zdravé rodičovství

20. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Znalec goril Marek Ždánský v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Znalec goril Marek Ždánský v Klubu Rádia Junior

20. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: „Úřad dostane stanovisko a nemůže s ním nic dělat.“ Novela stavební řízení prodlouží, kritizuje Kasl

Dvacet minut Radiožurnálu: „Úřad dostane stanovisko a nemůže s ním nic dělat.“ Novela stavební řízení prodlouží, kritizuje Kasl

20. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Příčinou obrny lícního nervu může být i cukrovka. Jde o jeden z 12 nervů vycházejících přímo z mozku

Radioporadna: Příčinou obrny lícního nervu může být i cukrovka. Jde o jeden z 12 nervů vycházejících přímo z mozku

20. 10. 2022

14 min

Obrázek epizody On Air: Jen 60 % Čechů správně nakládá s informacemi o svém zdraví, pomoci má nová aplikace Preventivka

On Air: Jen 60 % Čechů správně nakládá s informacemi o svém zdraví, pomoci má nová aplikace Preventivka

20. 10. 2022

14 min

Obrázek epizody Alex a host: Tereza Mátlová: Měla jsem krásné dětství. Až teď zúročuji, co mi rodiče do života dali

Alex a host: Tereza Mátlová: Měla jsem krásné dětství. Až teď zúročuji, co mi rodiče do života dali

20. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kuchař Zdeněk Pohlreich: Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá

Blízká setkání: Kuchař Zdeněk Pohlreich: Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá

20. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jsme koňařská rodina, nějaké geny tam asi jsou. Říká Jakub Kocman, třetí v letošní Velké pardubické

Host ve studiu: Jsme koňařská rodina, nějaké geny tam asi jsou. Říká Jakub Kocman, třetí v letošní Velké pardubické

20. 10. 2022

10 min

Obrázek epizody Finančák: Peníze a vztah? Buďte maximálně otevření, radí terapeut Daniel Baumruk

Finančák: Peníze a vztah? Buďte maximálně otevření, radí terapeut Daniel Baumruk

20. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na Papui Nové Guineji pracuji na výzkumu, našla jsem si manžela a zažila přepadení, vypráví bioložka

Host Lucie Výborné: Na Papui Nové Guineji pracuji na výzkumu, našla jsem si manžela a zažila přepadení, vypráví bioložka

20. 10. 2022

27 min