Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na Papui Nové Guineji pracuji na výzkumu, našla jsem si manžela a zažila přepadení, vypráví bioložka

Host Lucie Výborné: Na Papui Nové Guineji pracuji na výzkumu, našla jsem si manžela a zažila přepadení, vypráví bioložka

20. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Houslař Josef Múčka o své práci říká: Vyrábět housle spočívá v práci se dřevem, citem a detaily

Na pohovce Jožky Kubáníka: Houslař Josef Múčka o své práci říká: Vyrábět housle spočívá v práci se dřevem, citem a detaily

20. 10. 2022

17 min

Obrázek epizody Interview Plus: Zásobníky jsou plné. Plynová krize ale rozhodně vyřešená není, zdůrazňuje expert na energetiku

Interview Plus: Zásobníky jsou plné. Plynová krize ale rozhodně vyřešená není, zdůrazňuje expert na energetiku

20. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Kastelán zámku Český Krumlov: Covid změnil smýšlení o turismu. Směřujeme teď od kvantity ke kvalitě

Souvislosti Plus: Kastelán zámku Český Krumlov: Covid změnil smýšlení o turismu. Směřujeme teď od kvantity ke kvalitě

20. 10. 2022

53 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nenechte si ujít úterní zatmění Slunce. Sice jen částečné, ale s úsměvem

Radioporadna: Nenechte si ujít úterní zatmění Slunce. Sice jen částečné, ale s úsměvem

20. 10. 2022

13 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jihlava dětem. V rámci festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě si na své přijdou i ti nejmenší

Dobré dopoledne: Jihlava dětem. V rámci festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě si na své přijdou i ti nejmenší

20. 10. 2022

15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vevera: Nejdůležitější voják není ten, který přesně střílí, ale který se dokáže podvolit veliteli

Osobnost Plus: Vevera: Nejdůležitější voják není ten, který přesně střílí, ale který se dokáže podvolit veliteli

20. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Dostal se odborový předák Josef Středula s prezidentskou kandidaturou do střetu zájmů?

Pro a proti: Dostal se odborový předák Josef Středula s prezidentskou kandidaturou do střetu zájmů?

20. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Které choroby se mohou šířit mezi ptáky na krmítku, jak je rozpoznáme a zamezíme jejich šíření

Hobby magazín: Které choroby se mohou šířit mezi ptáky na krmítku, jak je rozpoznáme a zamezíme jejich šíření

20. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér televizní série o násilí Pět let Damián Vondrášek: Přezkoumávání hranic etiky je moje téma

Vizitka: Režisér televizní série o násilí Pět let Damián Vondrášek: Přezkoumávání hranic etiky je moje téma

20. 10. 2022

42 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Od malička jsem chtěl být strojvedoucím, říká Jan Žabka z Prahy

Dopolední Region: Od malička jsem chtěl být strojvedoucím, říká Jan Žabka z Prahy

20. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kofroň: Stanné právo na Ukrajině? Putin přitvrzuje. Silný v kramflecích ale není

Jak to vidí...: Jan Kofroň: Stanné právo na Ukrajině? Putin přitvrzuje. Silný v kramflecích ale není

20. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Brněnské razie: vše, co o nich víme

Vinohradská 12: Brněnské razie: vše, co o nich víme

20. 10. 2022

20 min

Obrázek epizody Hovory: Propagátor náboženství Petro: Každý na katolické škole není hned křesťan. U mě to nastalo až později

Hovory: Propagátor náboženství Petro: Každý na katolické škole není hned křesťan. U mě to nastalo až později

19. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Buchty: Oči koroptve, stehna nymfy a možná i holínky. K umču vás může inspirovat cokoliv

Buchty: Oči koroptve, stehna nymfy a možná i holínky. K umču vás může inspirovat cokoliv

19. 10. 2022

41 min

Obrázek epizody Záložka: Často máme sklony považovat krásné věci za dobré, říká autorka knihy Přístav Karolína Fílová

Záložka: Často máme sklony považovat krásné věci za dobré, říká autorka knihy Přístav Karolína Fílová

19. 10. 2022

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda Nejvyššího soudu: Podfinancovanou justici opouští nejlepší administrativní zaměstnanci

Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda Nejvyššího soudu: Podfinancovanou justici opouští nejlepší administrativní zaměstnanci

19. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Pokud budou do ruské armády povolávání prokyjevští lidé, je to průšvih, myslí si komentátor Dvořák

Dnešní Plus: Pokud budou do ruské armády povolávání prokyjevští lidé, je to průšvih, myslí si komentátor Dvořák

19. 10. 2022

13 min

Obrázek epizody Houpačky: Nucení prostě nefunguje, i když mám chvíle, kdy tohle pravidlo poruším, říká Máma v kuchyni

Houpačky: Nucení prostě nefunguje, i když mám chvíle, kdy tohle pravidlo poruším, říká Máma v kuchyni

19. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Kompot: Musk, Trump, Ye. Vlivní konzervativci z různých oborů se zaměřili na sociální média

Kompot: Musk, Trump, Ye. Vlivní konzervativci z různých oborů se zaměřili na sociální média

19. 10. 2022

42 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Petr Václav: Hudba byla základní prvek, film Il Boemo jsem tvořil kolem ní

Host Lucie Výborné: Petr Václav: Hudba byla základní prvek, film Il Boemo jsem tvořil kolem ní

19. 10. 2022

33 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Když je člověk milý na lidi, tak oni jsou milí na něj, usmívá se fotografka celebrit Hana Kalvachová

Host ve studiu: Když je člověk milý na lidi, tak oni jsou milí na něj, usmívá se fotografka celebrit Hana Kalvachová

19. 10. 2022

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Richard Češka: Nejvíc lidí u nás umírá na nemoci srdce. Ke zdravému stylu je musíme motivovat

Alex a host: Richard Češka: Nejvíc lidí u nás umírá na nemoci srdce. Ke zdravému stylu je musíme motivovat

19. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Šéfkuchař Přemek Forejt: Strašně rád trůním

Brambora s vejcem: Šéfkuchař Přemek Forejt: Strašně rád trůním

19. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Podle Hany Kopecké je svět jako zrcadlo. Zamrač se a zamračí se na tebe. Zasměj se, zasměje se také

Radioporadna: Podle Hany Kopecké je svět jako zrcadlo. Zamrač se a zamračí se na tebe. Zasměj se, zasměje se také

19. 10. 2022

17 min