Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Zvířecí psycholog Alexander Skácel: Co domácím zvířatům prospívá, je empatie a dostatek času

Blízká setkání: Zvířecí psycholog Alexander Skácel: Co domácím zvířatům prospívá, je empatie a dostatek času

10. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vláda nechystá cenzuru. Jde nám o dezinformace ohrožující národní bezpečnost, říká vládní zmocněnec

Interview Plus: Vláda nechystá cenzuru. Jde nám o dezinformace ohrožující národní bezpečnost, říká vládní zmocněnec

10. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Když poznáte svoje tělo, cvičení i hubnutí vám půjde lépe

Dobré dopoledne: Když poznáte svoje tělo, cvičení i hubnutí vám půjde lépe

10. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historička Kolenovská: Po válce se silné ruské osobnosti z emigrace vrátí. I kdyby jim šlo o život

Osobnost Plus: Historička Kolenovská: Po válce se silné ruské osobnosti z emigrace vrátí. I kdyby jim šlo o život

10. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Kompot: Z knihy prince Harryho: Deset let jsem věřil, že matka nezemřela a vrátí se pro mě

Kompot: Z knihy prince Harryho: Deset let jsem věřil, že matka nezemřela a vrátí se pro mě

10. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Pro a proti: Soud po více než pěti letech stíhání zprostil Andreje Babiše obžaloby v kauze dotací pro Čapí hnízdo

Pro a proti: Soud po více než pěti letech stíhání zprostil Andreje Babiše obžaloby v kauze dotací pro Čapí hnízdo

10. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správný zahrádkář si neodpočine ani v lednu. Kontroluje loňskou úrodu a připravuje další

Hobby magazín: Správný zahrádkář si neodpočine ani v lednu. Kontroluje loňskou úrodu a připravuje další

10. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Eva Doležalová: Není důležité znát všechna fakta, ale snažit se pochopit, co bylo autorovým záměrem

Vizitka: Eva Doležalová: Není důležité znát všechna fakta, ale snažit se pochopit, co bylo autorovým záměrem

10. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Na soláry si počkáte i půl roku. Některé firmy si nabraly práci na sedm let dopředu

Peníze a vliv: Na soláry si počkáte i půl roku. Některé firmy si nabraly práci na sedm let dopředu

10. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Medaile z Nagana, Haškův prsten, Šejbův dres. Pardubické hokejové poklady jsou poprvé pohromadě

Máme hosty: Medaile z Nagana, Haškův prsten, Šejbův dres. Pardubické hokejové poklady jsou poprvé pohromadě

10. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Na 15. pokus, ale přece. Rebelie při volbě šéfa americké Sněmovny se dala čekat

Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Na 15. pokus, ale přece. Rebelie při volbě šéfa americké Sněmovny se dala čekat

10. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Rozsudek roku: Babiš je nevinný

Vinohradská 12: Rozsudek roku: Babiš je nevinný

10. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Hovory: Kdybych probudila mumii a ona poslouchala mou egyptštinu, nebude mi rozumět, říká egyptoložka

Hovory: Kdybych probudila mumii a ona poslouchala mou egyptštinu, nebude mi rozumět, říká egyptoložka

9. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Potřebujete přeložit dokumenty o svatbě nebo studiu v zahraničí? Musíte sehnat soudního překladatele

Dopolední host: Potřebujete přeložit dokumenty o svatbě nebo studiu v zahraničí? Musíte sehnat soudního překladatele

9. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda hnutí ANO ke kauze Čapí hnízdo: Jsem rád, že bez důkazů vás v této zemi neodsoudí

Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda hnutí ANO ke kauze Čapí hnízdo: Jsem rád, že bez důkazů vás v této zemi neodsoudí

9. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody On Air: Greta Thunberg vydala Knihu o klimatu. Na nejdůležitějším příběhu naší planety nejspíš nic nezmění

On Air: Greta Thunberg vydala Knihu o klimatu. Na nejdůležitějším příběhu naší planety nejspíš nic nezmění

9. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Speciál: Středula končí, Babiš nevinný

Vinohradská 12: Speciál: Středula končí, Babiš nevinný

9. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Richard Jaroněk: Nejbrutálnějšími zabijáky jsou psi hyenovití, natáčet mezi nimi ale můžete

Alex a host: Richard Jaroněk: Nejbrutálnějšími zabijáky jsou psi hyenovití, natáčet mezi nimi ale můžete

9. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Středula: Není to žádná hra. Babiš a Pavel jsou pro mne opravdu morálně neakceptovatelní

Rozhovory Radiožurnálu: Středula: Není to žádná hra. Babiš a Pavel jsou pro mne opravdu morálně neakceptovatelní

9. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ztrácíme schopnost prožívat radost z drobností. Pak jsme odsouzeni do pastičky věčné nespokojenosti

Radioporadna: Ztrácíme schopnost prožívat radost z drobností. Pak jsme odsouzeni do pastičky věčné nespokojenosti

9. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Lukáš Příkazký: Být na jevišti je povznášející. Člověk časem otupí a je třeba si to připomínat

Blízká setkání: Herec Lukáš Příkazký: Být na jevišti je povznášející. Člověk časem otupí a je třeba si to připomínat

9. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Setkání u mikrofonu v terénu: Novoroční procházka zákulisím liberecké zoologické zahrady

Setkání u mikrofonu: Setkání u mikrofonu v terénu: Novoroční procházka zákulisím liberecké zoologické zahrady

9. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Rok 2026 jako návrat lidí na Měsíc. Popularizátor kosmonautiky Milan Halousek věří v účast ženy

Host ve studiu: Rok 2026 jako návrat lidí na Měsíc. Popularizátor kosmonautiky Milan Halousek věří v účast ženy

9. 1. 2023

12 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Pražské tramvaje mají nový hlas. Herci Vondráčkovi dala zatím nejvíc zabrat zastávka Radhošťská

Rozhovory Radiožurnálu: Pražské tramvaje mají nový hlas. Herci Vondráčkovi dala zatím nejvíc zabrat zastávka Radhošťská

9. 1. 2023

1 min

Obrázek epizody Interview Plus: Reportér Spurný: U soudu se projevila kvalita Babišovy obhajoby, dokázala najít slabiny obžaloby

Interview Plus: Reportér Spurný: U soudu se projevila kvalita Babišovy obhajoby, dokázala najít slabiny obžaloby

9. 1. 2023

26 min