Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Vědkyně Anežka Kuzmičová: Když řeknete dítěti, co má číst, jako byste mu říkali, s kým má kamarádit

Blízká setkání: Vědkyně Anežka Kuzmičová: Když řeknete dítěti, co má číst, jako byste mu říkali, s kým má kamarádit

13. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová o cukrovce: Odvyknout si od sladkého trvá až čtyři roky

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová o cukrovce: Odvyknout si od sladkého trvá až čtyři roky

13. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Život s čistou hlavou se mi líbí, říká Jirka po 27 letech užívání heroinu a pervitinu

Diagnóza F: Život s čistou hlavou se mi líbí, říká Jirka po 27 letech užívání heroinu a pervitinu

13. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Historické ohlédnutí: Prezidentské návštěvy v Libereckém kraji

Vybrali jsme pro vás: Historické ohlédnutí: Prezidentské návštěvy v Libereckém kraji

13. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Tady to znám: Na střední Čechy nabízíme zajímavé lyžování, míní zakladatel areálu Monínec Jaroslav Krejčí

Tady to znám: Na střední Čechy nabízíme zajímavé lyžování, míní zakladatel areálu Monínec Jaroslav Krejčí

13. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Německo nikdy nedodrželo své klimatické sliby. Hnědé uhlí bude spalovat dál, popisuje zpravodaj

Interview Plus: Německo nikdy nedodrželo své klimatické sliby. Hnědé uhlí bude spalovat dál, popisuje zpravodaj

13. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V přírodě jde o přežití. Obrovským problémem je polidšťování zvířat, upozorňuje záchranář

Host Lucie Výborné: V přírodě jde o přežití. Obrovským problémem je polidšťování zvířat, upozorňuje záchranář

13. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mravín je o sto let starší, zjistil zahradník, který ve volném čase studuje rodokmeny

Radioporadna: Mravín je o sto let starší, zjistil zahradník, který ve volném čase studuje rodokmeny

13. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Masaryk nebo Havel se rodili v revolucích. Další prezidenti jsou jen politici, myslí si Špaček

Osobnost Plus: Masaryk nebo Havel se rodili v revolucích. Další prezidenti jsou jen politici, myslí si Špaček

13. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Brit postavil Stonehenge z ledvinových kamenů a v Brně řádil satanista. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Brit postavil Stonehenge z ledvinových kamenů a v Brně řádil satanista. To jsou nej zprávy týdne

13. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Pro a proti: Výchovné k penzi je odstranění nespravedlnosti i nástroj sociálního smíru, věří Jelínková z KDU-ČSL

Pro a proti: Výchovné k penzi je odstranění nespravedlnosti i nástroj sociálního smíru, věří Jelínková z KDU-ČSL

13. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jan Pištěk: Nařídil jsem si, že budu jiný než táta. Nezaměnitelnost je cesta k jedinečnosti

Vizitka: Malíř Jan Pištěk: Nařídil jsem si, že budu jiný než táta. Nezaměnitelnost je cesta k jedinečnosti

13. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Mikolanda o vyloučení mladé hvězdy: Félix byl při premiéře v dresu Chelsea zbytečně přemotivovaný

S mikrofonem do Anglie: Mikolanda o vyloučení mladé hvězdy: Félix byl při premiéře v dresu Chelsea zbytečně přemotivovaný

13. 1. 2023

39 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Violista Vladimír Bukač odpočívá od hudby v oblacích

Dopolední Region: Violista Vladimír Bukač odpočívá od hudby v oblacích

13. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Druhá Bára zestárla. Atraktivní rozhledna ale ještě pár let vydrží

Máme hosty: Druhá Bára zestárla. Atraktivní rozhledna ale ještě pár let vydrží

13. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Kytka: Nejdivnější kniha? Bez „vyšperkovaných“ intimností prince Harryho by se rodina obešla

Jak to vidí...: Novinář Kytka: Nejdivnější kniha? Bez „vyšperkovaných“ intimností prince Harryho by se rodina obešla

13. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Češi volí hlavu státu. Koho vybrat?

Vinohradská 12: Češi volí hlavu státu. Koho vybrat?

13. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Hovory: Jsem obsedantní sběratelkou příběhů všeho druhu, říká s nadsázkou známá výtvarnice Koťátková

Hovory: Jsem obsedantní sběratelkou příběhů všeho druhu, říká s nadsázkou známá výtvarnice Koťátková

12. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: Těžkej je dřevěnej chleba, říkávali staří voraři. Jejich drsné řemeslo se dostalo na seznam UNESCO

Dopolední host: Těžkej je dřevěnej chleba, říkávali staří voraři. Jejich drsné řemeslo se dostalo na seznam UNESCO

12. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je novinářka žijící v Británii Olga Krupauerová

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je novinářka žijící v Británii Olga Krupauerová

12. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody On Air: Inkluzivní jazyk není žádnou novinkou, řešil se už za první republiky, říká lingvista

On Air: Inkluzivní jazyk není žádnou novinkou, řešil se už za první republiky, říká lingvista

12. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Blahobytný život vede k pasivitě. Sedavý styl je důvod, proč naše záda bolí, říká MUDr. Šidáková

Radioporadna: Blahobytný život vede k pasivitě. Sedavý styl je důvod, proč naše záda bolí, říká MUDr. Šidáková

12. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Alex a host: Alois Hadamczik: Trenérům do jejich metod zásadně nemluvím

Alex a host: Alois Hadamczik: Trenérům do jejich metod zásadně nemluvím

12. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jaromír Nosek: Začal jsem s krabičkovou dietou. Nedá se to jíst a je to peklo

Blízká setkání: Herec Jaromír Nosek: Začal jsem s krabičkovou dietou. Nedá se to jíst a je to peklo

12. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Finančák: Recenze píšu jen v případě, že mě něco opravdu hodně naštve, říká Petr Šmelhaus z organizace dTest

Finančák: Recenze píšu jen v případě, že mě něco opravdu hodně naštve, říká Petr Šmelhaus z organizace dTest

12. 1. 2023

27 min