Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Světelné znečištění vzrostlo o 100 procent. Ničíme biorytmus sobě i živočichům, tvrdí expert

Host Lucie Výborné: Světelné znečištění vzrostlo o 100 procent. Ničíme biorytmus sobě i živočichům, tvrdí expert

12. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mistryně světa v karate Radka Tesařová také navrhuje medaile pro vítěze: Sport je zdraví a radost

Host ve studiu: Mistryně světa v karate Radka Tesařová také navrhuje medaile pro vítěze: Sport je zdraví a radost

12. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nikde na Ukrajině není bezpečno. Jsou mnohem horší místa než Bachmut, popisuje fotograf

Interview Plus: Nikde na Ukrajině není bezpečno. Jsou mnohem horší místa než Bachmut, popisuje fotograf

12. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Ekonom: Fetišizovali jsme si výkonnostní vnímání světa. Krize to ale mohou posunout správným směrem

Souvislosti Plus: Ekonom: Fetišizovali jsme si výkonnostní vnímání světa. Krize to ale mohou posunout správným směrem

12. 1. 2023

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Horácké divadlo v Jihlavě chystá Hudební večírek k poctě Hany Zagorové

Dobré dopoledne: Horácké divadlo v Jihlavě chystá Hudební večírek k poctě Hany Zagorové

12. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Mladí lidé ukázali, že se ve volbách umí mobilizovat, říká zakladatelka Youth, Speak Up! Soukupová

Osobnost Plus: Mladí lidé ukázali, že se ve volbách umí mobilizovat, říká zakladatelka Youth, Speak Up! Soukupová

12. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nepřechylování komplikuje srozumitelnost, míní překladatel. Textu to neublíží, oponuje novinář

Pro a proti: Nepřechylování komplikuje srozumitelnost, míní překladatel. Textu to neublíží, oponuje novinář

12. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Zdeněk Folprecht: Když se fanoušek choval slušně, tak jsem mu vždy dres rád věnoval

První dotek Zdeňka Folprechta: Zdeněk Folprecht: Když se fanoušek choval slušně, tak jsem mu vždy dres rád věnoval

12. 1. 2023

39 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Mobilní telefony nejčastěji „odstaví“ slabá baterie nebo mechanické poškození

Hobby magazín: Mobilní telefony nejčastěji „odstaví“ slabá baterie nebo mechanické poškození

12. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Sopranistka Kateřina Kněžíková: Písně jsou mikrodramata. Když jednu nezazpíváte dobře, nevyzní další

Vizitka: Sopranistka Kateřina Kněžíková: Písně jsou mikrodramata. Když jednu nezazpíváte dobře, nevyzní další

12. 1. 2023

46 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Městský útulek v Jihlavě se loni staral o 150 odchycených nebo odložených psů.

Dobré dopoledne: Městský útulek v Jihlavě se loni staral o 150 odchycených nebo odložených psů.

12. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Semafor v České Třebové signalizuje dostupnost úředníků. Pracují i přes poledne

Máme hosty: Semafor v České Třebové signalizuje dostupnost úředníků. Pracují i přes poledne

12. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Lyžování? V budoucnu až od února a jen ve vyšších polohách. Zasněžování nepomůže!

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Lyžování? V budoucnu až od února a jen ve vyšších polohách. Zasněžování nepomůže!

12. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: David Borek z Ukrajiny: Hrdý národ neohnul hřbet

Vinohradská 12: David Borek z Ukrajiny: Hrdý národ neohnul hřbet

12. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Hovory: Odvykání kouření? Když to budete zkoušet sami, je procento úspěšnosti malé, říká adiktolog

Hovory: Odvykání kouření? Když to budete zkoušet sami, je procento úspěšnosti malé, říká adiktolog

11. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Buchty: Jak cestovat v dodávce a nerozejít se? Jde to, ale dře to

Buchty: Jak cestovat v dodávce a nerozejít se? Jde to, ale dře to

11. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Záložka: Za měsíc přečteme jednu knížku a nestydíme se za to, říkají holky z Literární zašívárny

Záložka: Za měsíc přečteme jednu knížku a nestydíme se za to, říkají holky z Literární zašívárny

11. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Valdman, ředitel Státního fondu životního prostředí

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Valdman, ředitel Státního fondu životního prostředí

11. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Měla jsem doma desítky těhotenských testů, říká Lenka. Podstoupila osm umělých oplodnění

Houpačky: Měla jsem doma desítky těhotenských testů, říká Lenka. Podstoupila osm umělých oplodnění

11. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: O Soledar se dál bojuje. Výsledek operace bude záviset na Vagnerovcích, míní komentátor Dvořák

Dnešní Plus: O Soledar se dál bojuje. Výsledek operace bude záviset na Vagnerovcích, míní komentátor Dvořák

11. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Matěj Hádek: Když mluvím o svém synkovi, chce se mi dojetím plakat. A nestydím se za to

Blízká setkání: Herec Matěj Hádek: Když mluvím o svém synkovi, chce se mi dojetím plakat. A nestydím se za to

11. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody On Air: Mezižánrová spolupráce i vyčerpání ze sociálních sítí. Co čeká českou nezávislou hudbu v roce 2023?

On Air: Mezižánrová spolupráce i vyčerpání ze sociálních sítí. Co čeká českou nezávislou hudbu v roce 2023?

11. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Alex a host: Herečka Pavlína Mourková: Při holení hlavy v Rozmarýnách jsem sice brečela, ale pak mi to nevadilo

Alex a host: Herečka Pavlína Mourková: Při holení hlavy v Rozmarýnách jsem sice brečela, ale pak mi to nevadilo

11. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Deskové hry, to je zábava, rozvoj myšlení, ale hlavně pohodové setkání s kamarády nebo celou rodinou

Radioporadna: Deskové hry, to je zábava, rozvoj myšlení, ale hlavně pohodové setkání s kamarády nebo celou rodinou

11. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pamatuji doby „poctivých zlodějů“. Dnes se takoví moc nevidí, usmívá se kriminalista Zdeněk Hlaváček

Host ve studiu: Pamatuji doby „poctivých zlodějů“. Dnes se takoví moc nevidí, usmívá se kriminalista Zdeněk Hlaváček

11. 1. 2023

10 min