Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Značka Made in Czechoslovakia žije i 30 let po rozdělení Československa. Co jí stále dává zvuk?

Souvislosti Plus: Značka Made in Czechoslovakia žije i 30 let po rozdělení Československa. Co jí stále dává zvuk?

18. 1. 2023

53 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Nemám ráda slovo kdyby. Vše je, jak má být, říká Heidy Janků

Klub Rádia Junior: Nemám ráda slovo kdyby. Vše je, jak má být, říká Heidy Janků

18. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Záložka: Pracuju, když dítě spí. Kateřina Tučková o nové knize, potřebě psát i mateřství

Záložka: Pracuju, když dítě spí. Kateřina Tučková o nové knize, potřebě psát i mateřství

18. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: 90 let od neúspěšného puče v Židenicích. Politický extrémismus existoval a dál bude, míní historik

Host Dne na Moravě: 90 let od neúspěšného puče v Židenicích. Politický extrémismus existoval a dál bude, míní historik

18. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdeněk Hřib: Nabídku koalice Spolu na většinu v radě oceňuji. Vymezení gescí ale ještě leží na stole

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdeněk Hřib: Nabídku koalice Spolu na většinu v radě oceňuji. Vymezení gescí ale ještě leží na stole

18. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody On Air: Dawsonův svět nám ukázal, že každý problém má řešení a přátelství je nejvíc. V čem byl přelomový?

On Air: Dawsonův svět nám ukázal, že každý problém má řešení a přátelství je nejvíc. V čem byl přelomový?

18. 1. 2023

7 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Zpěvačka Lenny: Mám doma strašně moc bot

Brambora s vejcem: Zpěvačka Lenny: Mám doma strašně moc bot

18. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Interview Plus: Edward Lucas: Invaze na Ukrajinu nám otevřela oči. Němci už ale zase upadají do spánku

Interview Plus: Edward Lucas: Invaze na Ukrajinu nám otevřela oči. Němci už ale zase upadají do spánku

18. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Učitel a žák z Nového Bydžova jako mechanici na Dakaru. S projektem Motorsport ve škole do světa

Host ve studiu: Učitel a žák z Nového Bydžova jako mechanici na Dakaru. S projektem Motorsport ve škole do světa

18. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vše o programu Nová zelená úsporám Light podrobně s ředitelem Státního fondu životního prostředí ČR

Radioporadna: Vše o programu Nová zelená úsporám Light podrobně s ředitelem Státního fondu životního prostředí ČR

18. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Primář Petr Jirák: I ženy chrápou. Spáčům to nevadí, ale přestávky v dechu jsou problém

Blízká setkání: Primář Petr Jirák: I ženy chrápou. Spáčům to nevadí, ale přestávky v dechu jsou problém

18. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Masaryk korunovační klenoty neadoroval, republika si k nim musela najít vztah, vypráví historik

Host Lucie Výborné: Masaryk korunovační klenoty neadoroval, republika si k nim musela najít vztah, vypráví historik

18. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Proč pijete? Proč mluvíte sprostě? U Zemana jsem si musela vybrat jen jednu z otázek, říká Witowská

Interview Plus: Proč pijete? Proč mluvíte sprostě? U Zemana jsem si musela vybrat jen jednu z otázek, říká Witowská

18. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Bourání: Věžák o dvaceti patrech ze dřeva? Nejsložitější je přesvědčit, že to jde

Bourání: Věžák o dvaceti patrech ze dřeva? Nejsložitější je přesvědčit, že to jde

18. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vědci by se letos mohli přiblížit poznání, jak vznikla sluneční soustava

Dobré dopoledne: Vědci by se letos mohli přiblížit poznání, jak vznikla sluneční soustava

18. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Zemřel bývalý šéf české sekce rádia Svobodná Evropa Pavel Pecháček. Poslechněte si archivní rozhovor

Host Radiožurnálu: Zemřel bývalý šéf české sekce rádia Svobodná Evropa Pavel Pecháček. Poslechněte si archivní rozhovor

18. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Petr Fiala: Co byste řekl člověku, který tvrdí, že Parlament je jen zbytečná „žvanírna“?

Seriál Radiožurnálu: Petr Fiala: Co byste řekl člověku, který tvrdí, že Parlament je jen zbytečná „žvanírna“?

18. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ukrajina i Rusko chtějí svých pozic pro mírová jednání dosáhnout silou, říká politolog Ditrych

Osobnost Plus: Ukrajina i Rusko chtějí svých pozic pro mírová jednání dosáhnout silou, říká politolog Ditrych

18. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Žádný tribunál Rusko k odpovědnosti za válku na Ukrajině nedonutí, věří novinář Zrno

Pro a proti: Žádný tribunál Rusko k odpovědnosti za válku na Ukrajině nedonutí, věří novinář Zrno

18. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Od živočišné výroby k šití sedacích vaků a taburetů, Miriam Macků se výzev nebojí

Větrník - Host ve studiu: Od živočišné výroby k šití sedacích vaků a taburetů, Miriam Macků se výzev nebojí

18. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Novinář Patrik Banga: Společnost mi přiřadila škatulku dělníka, ale to já nechtěl. Měl jsem štěstí

Vizitka: Novinář Patrik Banga: Společnost mi přiřadila škatulku dělníka, ale to já nechtěl. Měl jsem štěstí

18. 1. 2023

50 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Co pomůže vylepšit vzhled každé ženy? Korektor pod oči a tvářenka, neváhá vizážistka Marta Rajohnson

Host Lenky Vahalové: Co pomůže vylepšit vzhled každé ženy? Korektor pod oči a tvářenka, neváhá vizážistka Marta Rajohnson

18. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Máme hosty: Šéfa muzea vyhecovali k cyklistické výzvě. Na kostitřasu projel pobřeží Černé Hory

Máme hosty: Šéfa muzea vyhecovali k cyklistické výzvě. Na kostitřasu projel pobřeží Černé Hory

18. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Globalizace jako přežitek? Světové ekonomické fórum dává prostor i opačným hlasům

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Globalizace jako přežitek? Světové ekonomické fórum dává prostor i opačným hlasům

18. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Kvůli ošetření není nutné vždy cestovat do ordinace. Zdravotní sestry pomáhají pacientům i doma

Zdravíčko: Kvůli ošetření není nutné vždy cestovat do ordinace. Zdravotní sestry pomáhají pacientům i doma

18. 1. 2023

29 min