Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Zdravíčko: Kvůli ošetření není nutné vždy cestovat do ordinace. Zdravotní sestry pomáhají pacientům i doma

Zdravíčko: Kvůli ošetření není nutné vždy cestovat do ordinace. Zdravotní sestry pomáhají pacientům i doma

18. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Agent Babiš, rozvědčík Pavel. Co mají společného?

Vinohradská 12: Agent Babiš, rozvědčík Pavel. Co mají společného?

18. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Hovory: Bůh ke mně promluvil, abych jeho slovo přeložil do romštiny,“ říká překladatel Nového zákona

Hovory: Bůh ke mně promluvil, abych jeho slovo přeložil do romštiny,“ říká překladatel Nového zákona

17. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: K snídani polévka, při žních horká kaše, všichni jedli z jedné mísy, popisuje historik stravu předků

Dopolední host: K snídani polévka, při žních horká kaše, všichni jedli z jedné mísy, popisuje historik stravu předků

17. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody K věci: Máme v kraji nejmenší nárůst kriminality v rámci celé republiky, říká šéf středočeských policistů

K věci: Máme v kraji nejmenší nárůst kriminality v rámci celé republiky, říká šéf středočeských policistů

17. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nový hlas pražských tramvají Jan Vondráček: Ráno na zastávce nemůžu křičet lidem do uší

Blízká setkání: Nový hlas pražských tramvají Jan Vondráček: Ráno na zastávce nemůžu křičet lidem do uší

17. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Opozice nedostává prostor se vyjádřit, tvrdí Mračková Vildumetzová před hlasováním o nedůvěře vládě

Dvacet minut Radiožurnálu: Opozice nedostává prostor se vyjádřit, tvrdí Mračková Vildumetzová před hlasováním o nedůvěře vládě

17. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zlatý oříšek získal sportovní lezec, bubeník i nadějná spisovatelka. Čím porotu oslnili?

Klub Rádia Junior: Zlatý oříšek získal sportovní lezec, bubeník i nadějná spisovatelka. Čím porotu oslnili?

17. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Rusové systematicky rabují ukrajinská muzea. Ukradli desetitisíce historických artefaktů

Dnešní Plus: Rusové systematicky rabují ukrajinská muzea. Ukradli desetitisíce historických artefaktů

17. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Alex a host: Regina Řandová: Dabovat královnu v podání Angeliny Jolie bylo opravdu náročné

Alex a host: Regina Řandová: Dabovat královnu v podání Angeliny Jolie bylo opravdu náročné

17. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Za prašan se modlí organizátoři Šediváčkova longu, jednoho z nejtěžších závodů psích spřežení

Host ve studiu: Za prašan se modlí organizátoři Šediváčkova longu, jednoho z nejtěžších závodů psích spřežení

17. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Balanc: Chůze v přírodě je cesta do vlastní duše i k druhým lidem. Jak nás léčí procházky a výlety?

Balanc: Chůze v přírodě je cesta do vlastní duše i k druhým lidem. Jak nás léčí procházky a výlety?

17. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Poškození sluchu, šelest ušní i závratě. Klasická trojice ušních problémů v souvislosti s covidem-19

Radioporadna: Poškození sluchu, šelest ušní i závratě. Klasická trojice ušních problémů v souvislosti s covidem-19

17. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jeho parádní disciplínou byl víceboj. Teď se specializuje na skok o tyči. Turnovský talent Šafář

Vybrali jsme pro vás: Jeho parádní disciplínou byl víceboj. Teď se specializuje na skok o tyči. Turnovský talent Šafář

17. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Interview Plus: Dorazín: Rusko nemá na strategický zvrat sílu. Bude tak dál teroristickými útoky ohrožovat civilisty

Interview Plus: Dorazín: Rusko nemá na strategický zvrat sílu. Bude tak dál teroristickými útoky ohrožovat civilisty

17. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Už kvetou jehnědy. Zkuste si z nich udělat limonádu, než zapadnou sněhem

Radioporadna: Už kvetou jehnědy. Zkuste si z nich udělat limonádu, než zapadnou sněhem

17. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V 90. letech byl postoj k práci extrémní, dnešní generace už k ní přistupuje jinak, tvrdí psycholog

Host Lucie Výborné: V 90. letech byl postoj k práci extrémní, dnešní generace už k ní přistupuje jinak, tvrdí psycholog

17. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Očekávejme kampaň plnou polopravd, emocí a strachu, předpovídá sociolog

Osobnost Plus: Očekávejme kampaň plnou polopravd, emocí a strachu, předpovídá sociolog

17. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Sochařka Dagmar Šubrtová: Snažím se otevřít diskusi na místech, ze kterých ostatní utíkají

Vizitka: Sochařka Dagmar Šubrtová: Snažím se otevřít diskusi na místech, ze kterých ostatní utíkají

17. 1. 2023

50 min

Obrázek epizody Máme hosty: Patrick Marek jako vyvážený fotograf: Extrovert u pódia, introvert u vážek

Máme hosty: Patrick Marek jako vyvážený fotograf: Extrovert u pódia, introvert u vážek

17. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Hovory: Dobrou kávu poznáte ze srovnání flat white a cappuccina, radí barista

Hovory: Dobrou kávu poznáte ze srovnání flat white a cappuccina, radí barista

16. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Dopolední host: Sleva nesmí být umělá. Novela zákona přispívá k větší ochraně spotřebitele, vysvětluje inspektorka

Dopolední host: Sleva nesmí být umělá. Novela zákona přispívá k větší ochraně spotřebitele, vysvětluje inspektorka

16. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Fischer: Řada voličů mě nevolila z obavy, že by vyhrál Andrej Babiš. Jako neúspěch to nevnímám

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Fischer: Řada voličů mě nevolila z obavy, že by vyhrál Andrej Babiš. Jako neúspěch to nevnímám

16. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

Blízká setkání: Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

16. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody On Air: Naše nová deska je zevrubnější analýza lidského neštěstí, říká Adam Krofian z kapely The Atavists

On Air: Naše nová deska je zevrubnější analýza lidského neštěstí, říká Adam Krofian z kapely The Atavists

16. 1. 2023

15 min