Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Alex a host: Richard Tesařík: Dvojsmyslné texty měly úspěch, ale šlo je natočit až v devadesátkách

Alex a host: Richard Tesařík: Dvojsmyslné texty měly úspěch, ale šlo je natočit až v devadesátkách

30. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pojišťovny často „vaří žáby“. Kolikrát stačí jen otevřít pusu a povinné ručení můžete mít levnější

Radioporadna: Pojišťovny často „vaří žáby“. Kolikrát stačí jen otevřít pusu a povinné ručení můžete mít levnější

30. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: V divadle hraji maminku svého muže, směje se herečka Simona Vrbická

Blízká setkání: V divadle hraji maminku svého muže, směje se herečka Simona Vrbická

30. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody On Air: The Last of Us je příjemné překvapení. Některé scény jsou téměř 1:1, říká herní novinářka Tmějová

On Air: The Last of Us je příjemné překvapení. Některé scény jsou téměř 1:1, říká herní novinářka Tmějová

30. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Burza filantropie propojuje ty, kteří mají chuť si navzájem pomáhat. Vznikají trvalá přátelství

Host ve studiu: Burza filantropie propojuje ty, kteří mají chuť si navzájem pomáhat. Vznikají trvalá přátelství

30. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: S Pavlem začíná nová etapa ve vývoji demokracie. Rok 1989 je definitivně minulostí, míní Přibáň

Interview Plus: S Pavlem začíná nová etapa ve vývoji demokracie. Rok 1989 je definitivně minulostí, míní Přibáň

30. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kořen pampelišky pročistí žaludek, žlučník i střeva. Po upražení připomíná kávu

Radioporadna: Kořen pampelišky pročistí žaludek, žlučník i střeva. Po upražení připomíná kávu

30. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: V České republice aktuálně schází přibližně šedesát tisíc dárců krve, stoupá i jejich průměrný věk

Dobré dopoledne: V České republice aktuálně schází přibližně šedesát tisíc dárců krve, stoupá i jejich průměrný věk

30. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dakar se zrychlil, je to maratonský sprint, vypráví pilot Macík. V kategorii kamionů skončil druhý

Host Lucie Výborné: Dakar se zrychlil, je to maratonský sprint, vypráví pilot Macík. V kategorii kamionů skončil druhý

30. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog Jelínek: Vnitřní kvas v ANO bych nepřeceňoval. Babiš z voleb rozhodně neodchází oslabený

Osobnost Plus: Politolog Jelínek: Vnitřní kvas v ANO bych nepřeceňoval. Babiš z voleb rozhodně neodchází oslabený

30. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zvolení Pavla chápu jako snahu přestat se ohlížet do dob před rokem 1989, míní filozof Komárek

Pro a proti: Zvolení Pavla chápu jako snahu přestat se ohlížet do dob před rokem 1989, míní filozof Komárek

30. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Zuzana Kronerová: Na jevišti miluji to, co nechci zažít v životě. Postavy, které čelí nepřízni osudu

Vizitka: Zuzana Kronerová: Na jevišti miluji to, co nechci zažít v životě. Postavy, které čelí nepřízni osudu

30. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Jiné stavy: Ohromila mě ta fyzická síla, málem jsem omdlel vyčerpáním. Jak prožívají porod muži?

Jiné stavy: Ohromila mě ta fyzická síla, málem jsem omdlel vyčerpáním. Jak prožívají porod muži?

30. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Casablanca: Hory jsou droga a Pyreneje ti dají tisíckrát víc, než sis vysnil, vypráví hikeři Kuboj a Fiki

Casablanca: Hory jsou droga a Pyreneje ti dají tisíckrát víc, než sis vysnil, vypráví hikeři Kuboj a Fiki

30. 1. 2023

43 min

Obrázek epizody Máme hosty: Na masopust je krátký covid i komerce. Tradice drží tvář

Máme hosty: Na masopust je krátký covid i komerce. Tradice drží tvář

30. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Česko má nového prezidenta. Co se změní? Kopeček, Tabery a Hejlová ve speciálu Jak to vidí...

Jak to vidí...: Česko má nového prezidenta. Co se změní? Kopeček, Tabery a Hejlová ve speciálu Jak to vidí...

30. 1. 2023

52 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Analýza: Pavel ovládl i venkov, téma klidu boduje

Vinohradská 12: Analýza: Pavel ovládl i venkov, téma klidu boduje

30. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Hovory: Kritické myšlení je užitečné i pro dramatika, myslí si Petr Odo Macháček

Hovory: Kritické myšlení je užitečné i pro dramatika, myslí si Petr Odo Macháček

29. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Pochlap se: Doktor mi dával pět let, ze dne na den jsem změnil život, říká milovník dálkových tras Jakub Čech

Pochlap se: Doktor mi dával pět let, ze dne na den jsem změnil život, říká milovník dálkových tras Jakub Čech

29. 1. 2023

39 min

Obrázek epizody Čekání na prezidenta: Pavel odkládá generálské brnění. Neklidná kampaň vyústila v klidný konec

Čekání na prezidenta: Pavel odkládá generálské brnění. Neklidná kampaň vyústila v klidný konec

29. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Zlomenina lopatky. Unikátní operační zákrok vrátil do života hudebního producenta Karla Vágnera

Moci bez nemoci: Zlomenina lopatky. Unikátní operační zákrok vrátil do života hudebního producenta Karla Vágnera

29. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Kavárna: Ovzduší v Jihočeské filharmonii je naprosto výjimečné, chválí dirigent a klavírista Vojtěch Spurný

Kavárna: Ovzduší v Jihočeské filharmonii je naprosto výjimečné, chválí dirigent a klavírista Vojtěch Spurný

29. 1. 2023

44 min

Obrázek epizody Dopolední host: Dům za čtyři, pojistka za dva, plnění za jeden

Dopolední host: Dům za čtyři, pojistka za dva, plnění za jeden

29. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Jak vzniká rozhlasová četba. Zveme vás do zákulisí naší tvorby

Odpolední interview: Jak vzniká rozhlasová četba. Zveme vás do zákulisí naší tvorby

29. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem připraven naslouchat a komunikovat s každým, kdo má zájem věci někam posunout, říká Petr Pavel

Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem připraven naslouchat a komunikovat s každým, kdo má zájem věci někam posunout, říká Petr Pavel

29. 1. 2023

25 min