Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Až na dřeň: Dodnes mám v hlavě únikové plány, říká o dětství s násilnickým otcem spisovatelka Kateřina Tučková

Až na dřeň: Dodnes mám v hlavě únikové plány, říká o dětství s násilnickým otcem spisovatelka Kateřina Tučková

29. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Hymna Pavlova vítězství: Jednou budem dál

Vinohradská 12: Hymna Pavlova vítězství: Jednou budem dál

29. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Být řezbářem může být i o život. Oldřichu Unarovi skončilo dláto v hrudníku

Hobby magazín: Být řezbářem může být i o život. Oldřichu Unarovi skončilo dláto v hrudníku

29. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Osmdesátileté plíce někdy fungují lépe, než ty od dvacetiletého dárce, říká profesor Lischke

Zálety Aleny Zárybnické: Osmdesátileté plíce někdy fungují lépe, než ty od dvacetiletého dárce, říká profesor Lischke

29. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vysázeli jsme už 22 tisíc stromů, prozradila Martina Pavelková, zakladatelka spolku Sázíme stromy

Jak to vidí...: Vysázeli jsme už 22 tisíc stromů, prozradila Martina Pavelková, zakladatelka spolku Sázíme stromy

29. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Česko si zvolilo nového prezidenta. Sledujte povolební speciál Radiožurnálu s Tomášem Pancířem

Speciál Radiožurnálu: Česko si zvolilo nového prezidenta. Sledujte povolební speciál Radiožurnálu s Tomášem Pancířem

29. 1. 2023

54 min

Obrázek epizody Speciál: Česko si zvolilo nového prezidenta. Sledujte povolební speciál Českého rozhlasu s Tomášem Pancířem

Speciál: Česko si zvolilo nového prezidenta. Sledujte povolební speciál Českého rozhlasu s Tomášem Pancířem

29. 1. 2023

54 min

Obrázek epizody Pot: Stripklub je místo fantazie, mužům často chybí pozornost. O profesi striptérky s tanečnicí Terezou

Pot: Stripklub je místo fantazie, mužům často chybí pozornost. O profesi striptérky s tanečnicí Terezou

28. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Rekordní výhra Pavla, výprask Babiše

Vinohradská 12: Rekordní výhra Pavla, výprask Babiše

28. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Akvaristka a teraristka Dagmar Zíková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Akvaristka a teraristka Dagmar Zíková v Klubu Rádia Junior

28. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Jihočeši: Díky stěhování muzejních exponátů jsem držel v ruce skoro každý sbírkový předmět, říká Jiří Prášek

Jihočeši: Díky stěhování muzejních exponátů jsem držel v ruce skoro každý sbírkový předmět, říká Jiří Prášek

28. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Natura: Nikdy si nemůžu říct, že se mi nechce vstávat. Ale taky jsem absolutně svobodný, tvrdí sedlák Pitek

Natura: Nikdy si nemůžu říct, že se mi nechce vstávat. Ale taky jsem absolutně svobodný, tvrdí sedlák Pitek

28. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Machálková, Jašków, Zapoměl, Pecháček, Dvorská. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Machálková, Jašków, Zapoměl, Pecháček, Dvorská. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

28. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Manželka mi nadává, že bych se měl trochu zlidštit, říká generál Petr Pavel

Blízká setkání: Manželka mi nadává, že bych se měl trochu zlidštit, říká generál Petr Pavel

28. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Vězení v Súdánu je mimořádně zajímavý zážitek, směje se člen Expedice Z101 Tomáš Vaňourek

Host Lenky Vahalové: Vězení v Súdánu je mimořádně zajímavý zážitek, směje se člen Expedice Z101 Tomáš Vaňourek

28. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Tři jídla denně a dostatek bílkovin, doporučuje odborník na výživu. Jak překonat vlčí hlad?

Host Radiožurnálu: Tři jídla denně a dostatek bílkovin, doporučuje odborník na výživu. Jak překonat vlčí hlad?

28. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vypěstujte si antivirotikum právenku. Bylina regeneruje i játra

Hobby magazín: Vypěstujte si antivirotikum právenku. Bylina regeneruje i játra

28. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Jak funguje automaticky generovaný text? Jak brněnské děti měří kvalitu ovzduší?

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Jak funguje automaticky generovaný text? Jak brněnské děti měří kvalitu ovzduší?

28. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Nevidomá aktivizační pracovnice Kateřina Orságová Urbanová vyzkoušela i bungee jumping

Stříbrný vítr: Nevidomá aktivizační pracovnice Kateřina Orságová Urbanová vyzkoušela i bungee jumping

28. 1. 2023

37 min

Obrázek epizody Hovory: Animal Eye: Ilegální obchod se štěňaty a koťaty vynáší. Lukrativnější jsou už jen drogy a zbraně

Hovory: Animal Eye: Ilegální obchod se štěňaty a koťaty vynáší. Lukrativnější jsou už jen drogy a zbraně

27. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jaké to je uplavat kilometrovou trať ve vodě o teplotě mínus jeden stupeň Celsia

Klub Rádia Junior: Jaké to je uplavat kilometrovou trať ve vodě o teplotě mínus jeden stupeň Celsia

27. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Vedoucí jízdní policie: Kůň se sedmi metráky budí respekt, lidé před ním uhnou líp než před autem

K věci Štěpánky Duchkové: Vedoucí jízdní policie: Kůň se sedmi metráky budí respekt, lidé před ním uhnou líp než před autem

27. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik: Dodávka tanků průlom ve válce nepřinese. Ukrajina jich potřebuje víc

Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik: Dodávka tanků průlom ve válce nepřinese. Ukrajina jich potřebuje víc

27. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody On Air: Československo v paměti žen. První republiku máme zbožštělou a dobré zákony vznikaly i v 50. letech

On Air: Československo v paměti žen. První republiku máme zbožštělou a dobré zákony vznikaly i v 50. letech

27. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Erdogan chce být druhým Atatürkem. Jeho vize nemá s demokracií moc společného, soudí analytička

Interview Plus: Erdogan chce být druhým Atatürkem. Jeho vize nemá s demokracií moc společného, soudí analytička

27. 1. 2023

25 min