Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Šestnáctiletý sdruženář Lukáš Doležal pokračuje v rodinné tradici, lyžím se věnovali i děda a táta

Vybrali jsme pro vás: Šestnáctiletý sdruženář Lukáš Doležal pokračuje v rodinné tradici, lyžím se věnovali i děda a táta

31. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Změna chování kočky je prvním signálem nějakého problému, říká fyzioterapeutka zvířat Stephanie Mach

Radioporadna: Změna chování kočky je prvním signálem nějakého problému, říká fyzioterapeutka zvířat Stephanie Mach

31. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Balanc: Žijte svůj život jako dobrý film. Kinematografie pomáhá s emocemi, inspiruje i léčí

Balanc: Žijte svůj život jako dobrý film. Kinematografie pomáhá s emocemi, inspiruje i léčí

31. 1. 2023

57 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

31. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Byl jsem povýšen na řidiče pana prezidenta a bál jsem se, abych ho nevyklopil, usmívá se Jan Birke

Host ve studiu: Byl jsem povýšen na řidiče pana prezidenta a bál jsem se, abych ho nevyklopil, usmívá se Jan Birke

31. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Byl jsem povýšen na řidiče pana prezidenta a bál jsem se, abych ho nevyklopil, usmívá se Jan Birke

Host ve studiu: Byl jsem povýšen na řidiče pana prezidenta a bál jsem se, abych ho nevyklopil, usmívá se Jan Birke

31. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: ToyBox, malířka, streetartová umělkyně a komiksová kreslířka

Interview Plus: ToyBox, malířka, streetartová umělkyně a komiksová kreslířka

31. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Spoustě lidem vadím z podstaty, jako žena malující se sprejem, říká Toy Box

Interview Plus: Spoustě lidem vadím z podstaty, jako žena malující se sprejem, říká Toy Box

31. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zarezonovalo to, že jsme nechtíc trefili dobu, hodnotí režisér hry 1984 Dodo Gombár

Host Lucie Výborné: Zarezonovalo to, že jsme nechtíc trefili dobu, hodnotí režisér hry 1984 Dodo Gombár

31. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zarezonovalo to, že jsme nechtíc trefili dobu, hodnotí režisér hry 1984 Dodo Gombár

Host Lucie Výborné: Zarezonovalo to, že jsme nechtíc trefili dobu, hodnotí režisér hry 1984 Dodo Gombár

31. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Jak proběhne předání kanceláře prezidenta republiky? Nebudu si kazit jméno, říká Kruliš

Rozhovory Radiožurnálu: Jak proběhne předání kanceláře prezidenta republiky? Nebudu si kazit jméno, říká Kruliš

31. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Válka na Ukrajině není žádný historický zlom ani konec dějin, domnívá se historik Šedivý

Osobnost Plus: Válka na Ukrajině není žádný historický zlom ani konec dějin, domnívá se historik Šedivý

31. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Korespondenční volbu Čechům v zahraničí dlužíme už dlouho. Nejsou to odrodilci, míní senátor Czernin

Pro a proti: Korespondenční volbu Čechům v zahraničí dlužíme už dlouho. Nejsou to odrodilci, míní senátor Czernin

31. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Každý voják má strach. Jde o to, jak s ním umí pracovat, říká brigádní generál Roman Náhončík

Větrník - Host ve studiu: Každý voják má strach. Jde o to, jak s ním umí pracovat, říká brigádní generál Roman Náhončík

31. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Nespavci: Nespavost na volné noze. Naučila mě vážit si času pro sebe, říká herec a tanečník Jirka

Nespavci: Nespavost na volné noze. Naučila mě vážit si času pro sebe, říká herec a tanečník Jirka

31. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Cyril Höschl: Volba prezidenta? Jsme jako po velkém fotbalovém zápase. Ostré emoce vystřídá rozum

Jak to vidí...: Cyril Höschl: Volba prezidenta? Jsme jako po velkém fotbalovém zápase. Ostré emoce vystřídá rozum

31. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Jak se voják Pavel učil ekonomiku? Bavilo ho to neskutečně, nechtěl jen projít kampaní, říká poradce

Peníze a vliv: Jak se voják Pavel učil ekonomiku? Bavilo ho to neskutečně, nechtěl jen projít kampaní, říká poradce

31. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ukliďte, přicházím. Pavel se chystá na Hrad

Vinohradská 12: Ukliďte, přicházím. Pavel se chystá na Hrad

31. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Hovory: Základní vlastností dobrovolného hasiče je jeho zapálenost, míní šéf rady Sdružení hasičů

Hovory: Základní vlastností dobrovolného hasiče je jeho zapálenost, míní šéf rady Sdružení hasičů

30. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Trápíte se kvůli vysvědčení? Nezapomínejte, že to není nejdůležitější na světě, uklidňuje odbornice

Klub Rádia Junior: Trápíte se kvůli vysvědčení? Nezapomínejte, že to není nejdůležitější na světě, uklidňuje odbornice

30. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Politolog Kopeček: Nejsme radikálně rozdělená společnost jako v Polsku, kde se vede kulturní válka

Host Dne na Moravě: Politolog Kopeček: Nejsme radikálně rozdělená společnost jako v Polsku, kde se vede kulturní válka

30. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: Podporu Pavla jako zradu neberu. Babišova kampaň mi potvrdila, že se na prezidenta nehodil

Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: Podporu Pavla jako zradu neberu. Babišova kampaň mi potvrdila, že se na prezidenta nehodil

30. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kdo umí číst, umí naprosto všechno aneb jak se neučit a mít stejně skvělé známky

Klub Rádia Junior: Kdo umí číst, umí naprosto všechno aneb jak se neučit a mít stejně skvělé známky

30. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody On Air: Před vstupem na pódium mívám blackout moment. Zpěv neuvěřitelně odhaluje, říká Salto with Love

On Air: Před vstupem na pódium mívám blackout moment. Zpěv neuvěřitelně odhaluje, říká Salto with Love

30. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody On Air: Sex, samota, politika. Konec. Houellebecq ve svém posledním románu nechce všechno Zničit

On Air: Sex, samota, politika. Konec. Houellebecq ve svém posledním románu nechce všechno Zničit

30. 1. 2023

5 min