Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Režisér a scenárista Jan Vejnar: Prdelačku v mlází si nedávám

Brambora s vejcem: Režisér a scenárista Jan Vejnar: Prdelačku v mlází si nedávám

8. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Na odlišné názory jsme v ANO zvyklí. Vondrák ale nejednal před volbami týmově, míní hejtman Schiller

Dnešní Plus: Na odlišné názory jsme v ANO zvyklí. Vondrák ale nejednal před volbami týmově, míní hejtman Schiller

8. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Radioporadna: Podle Asociace českých cestovních kanceláří zatím český turista nešetří na své zahraniční dovolené

Radioporadna: Podle Asociace českých cestovních kanceláří zatím český turista nešetří na své zahraniční dovolené

8. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Filharmonie Brno zahraje v Carnegie Hall. Pořád to považuju za zázrak, říká ředitelka Marie Kučerová

Alex a host: Filharmonie Brno zahraje v Carnegie Hall. Pořád to považuju za zázrak, říká ředitelka Marie Kučerová

8. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: David Taneček: Když chci udělat dobrou fotku, tak si musím kolikrát lehnout na zem nebo někam vylézt

Host ve studiu: David Taneček: Když chci udělat dobrou fotku, tak si musím kolikrát lehnout na zem nebo někam vylézt

8. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody On Air: Pocit ohrožení života mi zevšedněl, říká šéfka ukrajinského webu The Kyiv Independent

On Air: Pocit ohrožení života mi zevšedněl, říká šéfka ukrajinského webu The Kyiv Independent

8. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

8. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Téma dne: Dotřesová série v Turecku se pravděpodobně utlumí a nebude způsobovat další škody, říká seismolog

Téma dne: Dotřesová série v Turecku se pravděpodobně utlumí a nebude způsobovat další škody, říká seismolog

8. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: „Za byt v Pařížské víc než za domeček na vesnici.“ Jak by se měla zvýšit daň z nemovitosti?

Život k nezaplacení: „Za byt v Pařížské víc než za domeček na vesnici.“ Jak by se měla zvýšit daň z nemovitosti?

8. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zájem o částečné úvazky máme, ale podmínky musí být jednodušší, žádají zástupci firem

Pro a proti: Zájem o částečné úvazky máme, ale podmínky musí být jednodušší, žádají zástupci firem

8. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jan Lenart, geolog, speleolog a organizátor vlastivědného festivalu Pestré vrstvy

Interview Plus: Jan Lenart, geolog, speleolog a organizátor vlastivědného festivalu Pestré vrstvy

8. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Stále je šance někoho vyprostit, zdůrazňuje kynoložka. Jak záchranářští psi pomáhají v Turecku?

Host Lucie Výborné: Stále je šance někoho vyprostit, zdůrazňuje kynoložka. Jak záchranářští psi pomáhají v Turecku?

8. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Karel Černý, sociolog

Osobnost Plus: Karel Černý, sociolog

8. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hravé Panelstory v broumovském klášteře. Panelák jako symbol (de)formující prostředí i stav mysli

Host ve studiu: Hravé Panelstory v broumovském klášteře. Panelák jako symbol (de)formující prostředí i stav mysli

8. 2. 2023

5 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Amerika jako země pokroku a odolnosti? Já bych zatím příliš neslavil...

Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Amerika jako země pokroku a odolnosti? Já bych zatím příliš neslavil...

8. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč mají Češi problém s alkoholem

Vinohradská 12: Proč mají Češi problém s alkoholem

8. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Hovory: Češi jsou opravdoví premianti v popírání smrti, tvrdí zakladatel spolku Pohřební průvodci Vojtíšek

Hovory: Češi jsou opravdoví premianti v popírání smrti, tvrdí zakladatel spolku Pohřební průvodci Vojtíšek

7. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Historické motorky opouští Budějovice. Sběratel Petr Hošťálek své stroje stěhuje, sám bude dojíždět

Dopolední host: Historické motorky opouští Budějovice. Sběratel Petr Hošťálek své stroje stěhuje, sám bude dojíždět

7. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Lucie Tungul, odbornice na Turecko z Univerzity Palackého v Olomouci

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Lucie Tungul, odbornice na Turecko z Univerzity Palackého v Olomouci

7. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Podhoubí: Vydrží-li modul třicet let, dostanu patnáctkrát víc energie, než jsem vložil, říká fyzik Ledinský

Podhoubí: Vydrží-li modul třicet let, dostanu patnáctkrát víc energie, než jsem vložil, říká fyzik Ledinský

7. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Naše předpovědi zemětřesení jsou mnohem méně určité, než bychom si přáli, popisuje seismolog

Dnešní Plus: Naše předpovědi zemětřesení jsou mnohem méně určité, než bychom si přáli, popisuje seismolog

7. 2. 2023

5 min

Obrázek epizody Radioporadna: Modelářství vychovává k řádu a technické zručnosti. Začnete u papíru a postupně se dál vypracujete

Radioporadna: Modelářství vychovává k řádu a technické zručnosti. Začnete u papíru a postupně se dál vypracujete

7. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Alex a host: Jan Smigmator: V Carnegie Hall chci podat životní výkon

Alex a host: Jan Smigmator: V Carnegie Hall chci podat životní výkon

7. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dvůr nad Zlato! Aneb kterak kus unikátního přírodního zlata doputoval z Ameriky až na východ Čech

Host ve studiu: Dvůr nad Zlato! Aneb kterak kus unikátního přírodního zlata doputoval z Ameriky až na východ Čech

7. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Balanc: Chodit naboso po trávě a nepotit se celý den v botách. Co prozradí nohy o našem zdraví?

Balanc: Chodit naboso po trávě a nepotit se celý den v botách. Co prozradí nohy o našem zdraví?

7. 2. 2023

24 min