Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurolog Jakub Hort: Paměť v současnosti dostává na frak

Blízká setkání: Neurolog Jakub Hort: Paměť v současnosti dostává na frak

7. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Modely lidové architektury Josefa Licehamera se z Pilínkova přestěhovaly do lomnického muzea

Vybrali jsme pro vás: Modely lidové architektury Josefa Licehamera se z Pilínkova přestěhovaly do lomnického muzea

7. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Eva Lehečková, děkanka Filosofické fakulty Univerzity Karlovy

Interview Plus: Eva Lehečková, děkanka Filosofické fakulty Univerzity Karlovy

7. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na jevišti se cítím svobodně, vše dělám naplno, říká herec Kokorský ze seriálu Dobré ráno, Brno!

Host Lucie Výborné: Na jevišti se cítím svobodně, vše dělám naplno, říká herec Kokorský ze seriálu Dobré ráno, Brno!

7. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jakub Horák, politický marketér

Osobnost Plus: Jakub Horák, politický marketér

7. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Co dělají včelaři v únoru? Dokrmují včely a vyhánějí myši z úlu

Hobby magazín: Co dělají včelaři v únoru? Dokrmují včely a vyhánějí myši z úlu

7. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Patnáctiminutový telefonát zvoleného prezidenta Petra Pavla s tchaj-wanskou prezidentkou a pozvání k osobní schůzce pobouřilo nejen Peking, ale i část opozičních politiků

Pro a proti: Patnáctiminutový telefonát zvoleného prezidenta Petra Pavla s tchaj-wanskou prezidentkou a pozvání k osobní schůzce pobouřilo nejen Peking, ale i část opozičních politiků

7. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Nabídka pod cenovým stropem? U plynu bych ji zvážil, u elektřiny počkal, radí energetický expert

Peníze a vliv: Nabídka pod cenovým stropem? U plynu bych ji zvážil, u elektřiny počkal, radí energetický expert

7. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociální geograf: Až 80 % Ukrajinců si našlo v Česku práci. Mnohým ale hrozí, že budou bezdomovci

Jak to vidí...: Sociální geograf: Až 80 % Ukrajinců si našlo v Česku práci. Mnohým ale hrozí, že budou bezdomovci

7. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zkáza v Turecku a Sýrii

Vinohradská 12: Zkáza v Turecku a Sýrii

7. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Hovory: Hlavní postavy jsou outsideři, mezi kterými to jiskří, shodují se scénáristé nového seriálu Docent

Hovory: Hlavní postavy jsou outsideři, mezi kterými to jiskří, shodují se scénáristé nového seriálu Docent

6. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Naďa Urbánková: Život mi předpověděla jasnovidka. Vše se splnilo

Blízká setkání: Naďa Urbánková: Život mi předpověděla jasnovidka. Vše se splnilo

6. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Dopolední host: Začíná to drobnostmi, ale někdy děti opravdu týrají své staré rodiče. Pomoc nabízí Bílý kruh bezpečí

Dopolední host: Začíná to drobnostmi, ale někdy děti opravdu týrají své staré rodiče. Pomoc nabízí Bílý kruh bezpečí

6. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je David Havlíček, poradce premiéra a koordinátor Národní ekonomické rady vlády

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je David Havlíček, poradce premiéra a koordinátor Národní ekonomické rady vlády

6. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody On Air: Česká tradice upoutá i v zahraničí, říká animátorka, která pracovala pro DreamWorks a Netflix

On Air: Česká tradice upoutá i v zahraničí, říká animátorka, která pracovala pro DreamWorks a Netflix

6. 2. 2023

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Menopauze se vyhnout nedá. Je dobré na to od čtyřicítky myslet a maličko upravovat svůj jídelníček

Radioporadna: Menopauze se vyhnout nedá. Je dobré na to od čtyřicítky myslet a maličko upravovat svůj jídelníček

6. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody On Air: Negativní reakce chodily ještě před prvním dílem, bylo těžké to ustát, říká o Kráse Linda Bartošová

On Air: Negativní reakce chodily ještě před prvním dílem, bylo těžké to ustát, říká o Kráse Linda Bartošová

6. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Tomáš Petřík: Při zkoušce Orwelova románu 1984 jsem ty zrůdnosti kolikrát nemohl ani dočíst

Alex a host: Tomáš Petřík: Při zkoušce Orwelova románu 1984 jsem ty zrůdnosti kolikrát nemohl ani dočíst

6. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 20 let mám za sebou a 4 roky před sebou. A pořád mě to baví, usmívá se dlouholetý starosta Smiřic

Host ve studiu: 20 let mám za sebou a 4 roky před sebou. A pořád mě to baví, usmívá se dlouholetý starosta Smiřic

6. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: S koníčkem až do vesmíru! Sběratel Julius Cacka o raketové poště a lovcích kosmických autogramů

Na cestách s Petrem Voldánem: S koníčkem až do vesmíru! Sběratel Julius Cacka o raketové poště a lovcích kosmických autogramů

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Politolog: Hnutí ANO schází partneři. Řešením může být pestřejší nabídka politických osobností

Dnešní Plus: Politolog: Hnutí ANO schází partneři. Řešením může být pestřejší nabídka politických osobností

6. 2. 2023

6 min

Obrázek epizody Interview Plus: Michal Šnobr, investor, podnikatel, menšinový akcionář společnosti ČEZ

Interview Plus: Michal Šnobr, investor, podnikatel, menšinový akcionář společnosti ČEZ

6. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof Petříček: Usilovat o homogenní společnost vlastně nejde. Zbyla by jen neutrální šedá masa

Osobnost Plus: Filozof Petříček: Usilovat o homogenní společnost vlastně nejde. Zbyla by jen neutrální šedá masa

6. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Závislost na sociálních sítích nebo alkoholu či drogách? Projevy jsou totožné, tvrdí adiktolog

Host Lucie Výborné: Závislost na sociálních sítích nebo alkoholu či drogách? Projevy jsou totožné, tvrdí adiktolog

6. 2. 2023

30 min