Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host ve studiu: Mistr světa v silovém trojboji Petr Hron starostou Úpice: Tohle město bych za nic na světě nevyměnil

Host ve studiu: Mistr světa v silovém trojboji Petr Hron starostou Úpice: Tohle město bych za nic na světě nevyměnil

20. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Když Rusům něco dáte, nezastaví se tam. To Češi znají, hodnotí nový britský velvyslanec Field

Rozhovory Radiožurnálu: Když Rusům něco dáte, nezastaví se tam. To Češi znají, hodnotí nový britský velvyslanec Field

20. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody On Air: Když média šetří, kultura jde jako první. Jak dostat kulturní publicistiku z pozice otloukánka?

On Air: Když média šetří, kultura jde jako první. Jak dostat kulturní publicistiku z pozice otloukánka?

20. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: Obchodníci zvyšují ceny, dokud lidé kupují. Nakupujte méně a levněji, radí ekonom

Interview Plus: Obchodníci zvyšují ceny, dokud lidé kupují. Nakupujte méně a levněji, radí ekonom

20. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Když začne hořet auto, nehledejte pomoc na benzince, mějte po ruce hasičák

Radioporadna: Když začne hořet auto, nehledejte pomoc na benzince, mějte po ruce hasičák

20. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Osvětová akce Suchý únor může lidem ukázat jejich skutečný vztah k alkoholu

Dobré dopoledne: Osvětová akce Suchý únor může lidem ukázat jejich skutečný vztah k alkoholu

20. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Je ostudou myslivců, že se u nás polák velký stále loví. Jde o ohrožený druh, diví se ornitolog

Host Lucie Výborné: Je ostudou myslivců, že se u nás polák velký stále loví. Jde o ohrožený druh, diví se ornitolog

20. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Casablanca: Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

Casablanca: Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

20. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Špitálníková: Za Kim Čong-una jsou restrikce větší. Víte, co nesmíte, ale nevíte, co je dovoleno

Osobnost Plus: Špitálníková: Za Kim Čong-una jsou restrikce větší. Víte, co nesmíte, ale nevíte, co je dovoleno

20. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Hergot!: Slované jako spása světa a Putin jako Nomo? Přezkoumávání myšlenkového světa hnutí AllatRa

Hergot!: Slované jako spása světa a Putin jako Nomo? Přezkoumávání myšlenkového světa hnutí AllatRa

20. 2. 2023

47 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Chci se vzbudit a zjistit, že je konec války, přeje si Naďa Dočkalová, rodačka z ukrajinského Lvova

Větrník - Host ve studiu: Chci se vzbudit a zjistit, že je konec války, přeje si Naďa Dočkalová, rodačka z ukrajinského Lvova

20. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Arnošt Goldflam: Mrzí mě, že jsem dlouho nedostal nabídku na roli v pohádce

Vizitka: Arnošt Goldflam: Mrzí mě, že jsem dlouho nedostal nabídku na roli v pohádce

20. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Jiné stavy: Ten, kdo si nic nevyčítá a nehledá, kde se stala chyba, je nebezpečný zdravotník, říká porodní bába

Jiné stavy: Ten, kdo si nic nevyčítá a nehledá, kde se stala chyba, je nebezpečný zdravotník, říká porodní bába

20. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody Pro a proti: Čižinský: Nová pražská koalice bude dělat jen věci, které uvidíme hned, ty dlouhodobé se odloží

Pro a proti: Čižinský: Nová pražská koalice bude dělat jen věci, které uvidíme hned, ty dlouhodobé se odloží

20. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Planetu Česko střídají Jeseníky. Filmaři odmítli ochočená zvířata

Máme hosty: Planetu Česko střídají Jeseníky. Filmaři odmítli ochočená zvířata

20. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pavel má potenciál. Mohl by rozbít vzájemnou slepotu a hluchotu mezi občany a politiky

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pavel má potenciál. Mohl by rozbít vzájemnou slepotu a hluchotu mezi občany a politiky

20. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Nespavost a duševní poruchy jsou si blízké, často se vzájemně doprovází, vysvětluje psychiatrička

Diagnóza F: Nespavost a duševní poruchy jsou si blízké, často se vzájemně doprovází, vysvětluje psychiatrička

20. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: EU reagovala na ruskou invazi raketově, teď nesmí Ukrajinu zklamat, upozorňuje expert

Bruselské chlebíčky: EU reagovala na ruskou invazi raketově, teď nesmí Ukrajinu zklamat, upozorňuje expert

20. 2. 2023

39 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Miliony pro hradního advokáta. Za co?

Vinohradská 12: Miliony pro hradního advokáta. Za co?

20. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Hovory: Deprese je stále nemoc opředená předsudky, míní autorka titulu Ženy z Bohnic

Hovory: Deprese je stále nemoc opředená předsudky, míní autorka titulu Ženy z Bohnic

19. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lingvistka Dagmar Magincová a její dcera Zuzana v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Lingvistka Dagmar Magincová a její dcera Zuzana v Klubu Rádia Junior

19. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Novinky v léčení poruch pohyblivosti jícnu a vyprazdňování žaludku

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Novinky v léčení poruch pohyblivosti jícnu a vyprazdňování žaludku

19. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Kavárna: Na počátku byla hromada dřeva. Díky inspiraci u lesa tvoří sochař Jakub Flejšar geometrické figury

Kavárna: Na počátku byla hromada dřeva. Díky inspiraci u lesa tvoří sochař Jakub Flejšar geometrické figury

19. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Okřídlená rčení

O češtině od A do Z: Okřídlená rčení

19. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zpěvák Bohouš Josef: Po operaci srdce jsem se vzbudil a zopakoval si text. Jestli mi hlava funguje

Až na dřeň: Zpěvák Bohouš Josef: Po operaci srdce jsem se vzbudil a zopakoval si text. Jestli mi hlava funguje

19. 2. 2023

21 min