Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: EU reagovala na ruskou invazi raketově, teď nesmí Ukrajinu zklamat, upozorňuje expert

Bruselské chlebíčky: EU reagovala na ruskou invazi raketově, teď nesmí Ukrajinu zklamat, upozorňuje expert

20. 2. 2023

39 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Miliony pro hradního advokáta. Za co?

Vinohradská 12: Miliony pro hradního advokáta. Za co?

20. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Hovory: Deprese je stále nemoc opředená předsudky, míní autorka titulu Ženy z Bohnic

Hovory: Deprese je stále nemoc opředená předsudky, míní autorka titulu Ženy z Bohnic

19. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lingvistka Dagmar Magincová a její dcera Zuzana v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Lingvistka Dagmar Magincová a její dcera Zuzana v Klubu Rádia Junior

19. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Novinky v léčení poruch pohyblivosti jícnu a vyprazdňování žaludku

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Novinky v léčení poruch pohyblivosti jícnu a vyprazdňování žaludku

19. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Kavárna: Na počátku byla hromada dřeva. Díky inspiraci u lesa tvoří sochař Jakub Flejšar geometrické figury

Kavárna: Na počátku byla hromada dřeva. Díky inspiraci u lesa tvoří sochař Jakub Flejšar geometrické figury

19. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Okřídlená rčení

O češtině od A do Z: Okřídlená rčení

19. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zpěvák Bohouš Josef: Po operaci srdce jsem se vzbudil a zopakoval si text. Jestli mi hlava funguje

Až na dřeň: Zpěvák Bohouš Josef: Po operaci srdce jsem se vzbudil a zopakoval si text. Jestli mi hlava funguje

19. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Poradíme, jak začít s basketbalem. Už dávno to není hra jen pro vysoké

Totál talkshow: Poradíme, jak začít s basketbalem. Už dávno to není hra jen pro vysoké

19. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Literární i vlastivědné omalovánky z Krkonoš. Díky vydavatelství OBLAK se s nimi učí děti ve školách

Host Radiožurnálu: Literární i vlastivědné omalovánky z Krkonoš. Díky vydavatelství OBLAK se s nimi učí děti ve školách

19. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem docela rád mimo svou komfortní zónu, usmívá se Vavřinec Hradilek

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem docela rád mimo svou komfortní zónu, usmívá se Vavřinec Hradilek

19. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Většina členů jsou i zdravotní klauni, říká Jitka Rosenová, umělecká ředitelka spolku Divadelta

Jak to vidí...: Většina členů jsou i zdravotní klauni, říká Jitka Rosenová, umělecká ředitelka spolku Divadelta

19. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ochránce goril Marek Ždánský v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ochránce goril Marek Ždánský v Klubu Rádia Junior

18. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Jihočeši: Trenér musel zůstat doma, mobily jsme neměli, vzpomíná na svou první olympiádu Kateřina Neumannová

Jihočeši: Trenér musel zůstat doma, mobily jsme neměli, vzpomíná na svou první olympiádu Kateřina Neumannová

18. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Strakatý, Voříšek, Vejmola, Dancingerová, Jakešová, Pourová. To nejlepší z Blízkých setkání

Blízká setkání: Strakatý, Voříšek, Vejmola, Dancingerová, Jakešová, Pourová. To nejlepší z Blízkých setkání

18. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Při natáčení Prince Mamánka zastal Jan Budař pět profesí. Chvílemi to byla strašná dřina, vzpomíná

Host Lenky Vahalové: Při natáčení Prince Mamánka zastal Jan Budař pět profesí. Chvílemi to byla strašná dřina, vzpomíná

18. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Horní Mustang je díky modré obloze a barevně oblečeným lidem velmi fotogenický, popisuje cestovatel

Host Radiožurnálu: Horní Mustang je díky modré obloze a barevně oblečeným lidem velmi fotogenický, popisuje cestovatel

18. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jak prožívá setkání s velkými filmovými tvůrci, prozradí Radana Korená

Stříbrný vítr: Jak prožívá setkání s velkými filmovými tvůrci, prozradí Radana Korená

18. 2. 2023

40 min

Obrázek epizody Hovory: Sociální sítě někdy víc berou, než dávají, myslí si nejmladší z rodu Svěráků František

Hovory: Sociální sítě někdy víc berou, než dávají, myslí si nejmladší z rodu Svěráků František

17. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Sportovec a filantrop Tomáš Slavata s manželkou Pavlínou Slavatovou v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Sportovec a filantrop Tomáš Slavata s manželkou Pavlínou Slavatovou v Klubu Rádia Junior

17. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody Dopolední host: Musíme zprovoznit všechno, co máme. Jihočeské letiště dokončuje přípravy na očekávané lety k moři

Dopolední host: Musíme zprovoznit všechno, co máme. Jihočeské letiště dokončuje přípravy na očekávané lety k moři

17. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Lidí bez domova přibylo a dostávají se k nám v horším stavu, uvádí ředitel Centra sociálních služeb

K věci Štěpánky Duchkové: Lidí bez domova přibylo a dostávají se k nám v horším stavu, uvádí ředitel Centra sociálních služeb

17. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody Quest: Jak se od dob Člověče, nezlob se! změnila pravidla? Deskovky můžete hrát, i když nemáte kamarády

Quest: Jak se od dob Člověče, nezlob se! změnila pravidla? Deskovky můžete hrát, i když nemáte kamarády

17. 2. 2023

55 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Udženija: Funkci starostky opustím. Primátor Svoboda poslancem zůstane kvůli zákonům o Praze

Dvacet minut Radiožurnálu: Udženija: Funkci starostky opustím. Primátor Svoboda poslancem zůstane kvůli zákonům o Praze

17. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Čelisti: Už se nám navaluje. Jedovatá norská novinka Je mi ze sebe špatně se vysmívá kultuře influencerů

Čelisti: Už se nám navaluje. Jedovatá norská novinka Je mi ze sebe špatně se vysmívá kultuře influencerů

17. 2. 2023

45 min