Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Jak to vidí...: Iva Holmerová: Později do důchodu? Se stárnutím populace se dá vypořádat i jinými metodami

Jak to vidí...: Iva Holmerová: Později do důchodu? Se stárnutím populace se dá vypořádat i jinými metodami

2. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zasahuje ministr spravedlnosti do živé kauzy?

Vinohradská 12: Zasahuje ministr spravedlnosti do živé kauzy?

2. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Stolní fotbal je především radost, zároveň učí fair play, říká propagátor malého sportu Souček

Hovory: Stolní fotbal je především radost, zároveň učí fair play, říká propagátor malého sportu Souček

1. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Investice do stáří. Preventivní medicínou by stát ušetřil až bilion korun ročně, upozorňuje lékař

Souvislosti Plus: Investice do stáří. Preventivní medicínou by stát ušetřil až bilion korun ročně, upozorňuje lékař

1. 3. 2023

53 min

Obrázek epizody Buchty: Jen solárko, kardio a tvaroh? Kulturistika je mnohem víc a dá se dělat i se šrouby v páteři

Buchty: Jen solárko, kardio a tvaroh? Kulturistika je mnohem víc a dá se dělat i se šrouby v páteři

1. 3. 2023

48 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vyfasovala jsem hodně zajímavý genetický koktejl, prozrazuje jihočeská houslistka Audrey Lee Belcher

Dopolední host: Vyfasovala jsem hodně zajímavý genetický koktejl, prozrazuje jihočeská houslistka Audrey Lee Belcher

1. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Valorizace penzí. Prodej aut se spalovacími motory. Světelné znečištění

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Valorizace penzí. Prodej aut se spalovacími motory. Světelné znečištění

1. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Komiksový autor a režisér Vojtěch Mašek: Kdybych byl psem, tak hladkosrstým

Brambora s vejcem: Komiksový autor a režisér Vojtěch Mašek: Kdybych byl psem, tak hladkosrstým

1. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Petr Baxant z VUT: Světelné znečištění znemožňuje lidem regeneraci a hvězdářům kazí práci

Host Dne na Moravě: Petr Baxant z VUT: Světelné znečištění znemožňuje lidem regeneraci a hvězdářům kazí práci

1. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Canov: S nižší valorizací důchodů problém nemám. Vadí mi protiústavnost a to, že vláda spala

Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Canov: S nižší valorizací důchodů problém nemám. Vadí mi protiústavnost a to, že vláda spala

1. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Když jsem odcházela po ambulantním porodu se synem v náruči, byla ze mě nepřemožitelná hrdinka

Houpačky: Když jsem odcházela po ambulantním porodu se synem v náruči, byla ze mě nepřemožitelná hrdinka

1. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody On Air: O útlaku bez senzací. Eva Koťátková ve výstavě zpracovává populární téma přitažlivě i citlivě

On Air: O útlaku bez senzací. Eva Koťátková ve výstavě zpracovává populární téma přitažlivě i citlivě

1. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Bourání: Přednost mají muži. Historička umění Helena Huber-Doudová o tom, jak se svět architektů bránil ženám

Bourání: Přednost mají muži. Historička umění Helena Huber-Doudová o tom, jak se svět architektů bránil ženám

1. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Radioporadna: Datové schránky a daňové přiznání. Poradíme vám, jak se vyhnout problémům a zbytečně se nestresovat

Radioporadna: Datové schránky a daňové přiznání. Poradíme vám, jak se vyhnout problémům a zbytečně se nestresovat

1. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Petr Arenberger: O léčbě pohlavních chorob se moc nemluví. Je to společenská otázka

Alex a host: Petr Arenberger: O léčbě pohlavních chorob se moc nemluví. Je to společenská otázka

1. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Sedím ve věži mezi obry, kteří na město dohlížejí, směje se starostka Hostinného Dagmar Sahánková

Host ve studiu: Sedím ve věži mezi obry, kteří na město dohlížejí, směje se starostka Hostinného Dagmar Sahánková

1. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: ChatGPT je novinka, která oživuje staré debaty: Komu slouží stroje?

Prolomit vlny: ChatGPT je novinka, která oživuje staré debaty: Komu slouží stroje?

1. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psycholožka Šárka Miková: Nechte děti vnímat svoji osobnost, stejně jako hranice

Blízká setkání: Psycholožka Šárka Miková: Nechte děti vnímat svoji osobnost, stejně jako hranice

1. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Spisovatel Padevět: Označovat Ukrajinu za fašistický stát je komické. Nejvíc neonacistů je v Rusku

Osobnost Plus: Spisovatel Padevět: Označovat Ukrajinu za fašistický stát je komické. Nejvíc neonacistů je v Rusku

1. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Exekuce? Mělo by se udělat přístupnější oddlužení, aby to netáhla celá společnost, navrhuje sociolog

Život k nezaplacení: Exekuce? Mělo by se udělat přístupnější oddlužení, aby to netáhla celá společnost, navrhuje sociolog

1. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vyšehradský most je třeba zachovat i za cenu vyšších nákladů, pokud to jen půjde, míní Pospíšil

Interview Plus: Vyšehradský most je třeba zachovat i za cenu vyšších nákladů, pokud to jen půjde, míní Pospíšil

1. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chytré hodinky ty klasické nevytlačí. Je do nich zakleto půl tisíciletí, vypráví hodinář

Host Lucie Výborné: Chytré hodinky ty klasické nevytlačí. Je do nich zakleto půl tisíciletí, vypráví hodinář

1. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Na dětského psychologa se čeká půl roku a víc. Může za to covid i neřád v rodinách

Radioporadna: Na dětského psychologa se čeká půl roku a víc. Může za to covid i neřád v rodinách

1. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Silvia Krivošíková: Prázdná peněženka a hledání síly. Všechno, co maluju, je moje vlastní zkušenost

Vizitka: Silvia Krivošíková: Prázdná peněženka a hledání síly. Všechno, co maluju, je moje vlastní zkušenost

1. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Balanc: Kdo platí za večeři a kdy se poprvé dotknout? O randění s Johannou Nejedlovou

Balanc: Kdo platí za večeři a kdy se poprvé dotknout? O randění s Johannou Nejedlovou

1. 3. 2023

40 min