Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Balanc: Kdo platí za večeři a kdy se poprvé dotknout? O randění s Johannou Nejedlovou

Balanc: Kdo platí za večeři a kdy se poprvé dotknout? O randění s Johannou Nejedlovou

1. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vláda hodila svobodná média přes palubu, míní novinář Neumann. Europoslankyně Vrecionová to odmítá

Pro a proti: Vláda hodila svobodná média přes palubu, míní novinář Neumann. Europoslankyně Vrecionová to odmítá

1. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Tady se na jaro nečeká. Hrad Svojanov otvírá brány

Máme hosty: Tady se na jaro nečeká. Hrad Svojanov otvírá brány

1. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Snaha o korektnost v dětské literatuře? Děsím se, kam až to může zajít

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Snaha o korektnost v dětské literatuře? Děsím se, kam až to může zajít

1. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Český rozhlas Plus slaví desáté narozeniny. Poslechněte si veřejné vysílání z Radiocafé

Interview Plus: Český rozhlas Plus slaví desáté narozeniny. Poslechněte si veřejné vysílání z Radiocafé

1. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč je jídlo tak drahé

Vinohradská 12: Proč je jídlo tak drahé

1. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Hovory: Pokud nedojde k masivnější podpoře humanitních oborů, brzy nebude co řešit, míní filozof Jirsa

Hovory: Pokud nedojde k masivnější podpoře humanitních oborů, brzy nebude co řešit, míní filozof Jirsa

28. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Africké slonice už se rodí bez klů, chrání se tak před lovci. Evoluce je hodně rychlá, říká biolog

Dopolední host: Africké slonice už se rodí bez klů, chrání se tak před lovci. Evoluce je hodně rychlá, říká biolog

28. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Mám pocit, že už s tím umím žít, říká o panických atakách Iva Frühlingová

Klub Rádia Junior: Mám pocit, že už s tím umím žít, říká o panických atakách Iva Frühlingová

28. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody Podhoubí: „Není důvod, aby tu stálo něco jiného než bobří hrad.“ Proč bojovat proti zástavbě Dalejského údolí?

Podhoubí: „Není důvod, aby tu stálo něco jiného než bobří hrad.“ Proč bojovat proti zástavbě Dalejského údolí?

28. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Stulík: Čínský mírový plán není proveditelný. Navíc vychází vstříc Rusku

Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Stulík: Čínský mírový plán není proveditelný. Navíc vychází vstříc Rusku

28. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody On Air: Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

On Air: Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

28. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pětiletka běsů. Výstava o nejtěžším období komunistického režimu v Československu začíná rokem 1948

Host ve studiu: Pětiletka běsů. Výstava o nejtěžším období komunistického režimu v Československu začíná rokem 1948

28. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Věra Martinová: Přezdívku Lady katastrofa jsem dostala v době, kdy mě život chtěl něco naučit

Alex a host: Věra Martinová: Přezdívku Lady katastrofa jsem dostala v době, kdy mě život chtěl něco naučit

28. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pojištění nejsou vyhozené peníze. Jedno z největších rizik, co nás může potkat, souvisí s bydlením

Radioporadna: Pojištění nejsou vyhozené peníze. Jedno z největších rizik, co nás může potkat, souvisí s bydlením

28. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody On Air: Z anarchisty bojovníkem nebo budovatelem. Dočká se 90letý Ferda Mravenec politické rehabilitace?

On Air: Z anarchisty bojovníkem nebo budovatelem. Dočká se 90letý Ferda Mravenec politické rehabilitace?

28. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

Blízká setkání: Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

28. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Balanc: Kdy je dobré ukončit psychoterapii a kdo odchází předčasně? Chyby dělají i terapeuti

Balanc: Kdy je dobré ukončit psychoterapii a kdo odchází předčasně? Chyby dělají i terapeuti

28. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rusko začalo obchodovat s jinými zeměmi, pokles ekonomiky tak byl velice mírný, vysvětluje Švejnar

Interview Plus: Rusko začalo obchodovat s jinými zeměmi, pokles ekonomiky tak byl velice mírný, vysvětluje Švejnar

28. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Autor unikátních záběrů z pražské zoo odhalen. Při prvním pohledu jsem zůstal užaslý, říká Bobek

Host Lucie Výborné: Autor unikátních záběrů z pražské zoo odhalen. Při prvním pohledu jsem zůstal užaslý, říká Bobek

28. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Zpívání je o ovládání svalů a vazů, naučit se to může každý

Dobré dopoledne: Zpívání je o ovládání svalů a vazů, naučit se to může každý

28. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Impotence vedení palestinského Fatahu pomalu oslabuje bezpečnost všech, soudí novinář Szántó

Osobnost Plus: Impotence vedení palestinského Fatahu pomalu oslabuje bezpečnost všech, soudí novinář Szántó

28. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Architekt Jan Vranovský: V Tokiu jsou domy jako spotřební materiál, vydrží jen šestadvacet let

Vizitka: Architekt Jan Vranovský: V Tokiu jsou domy jako spotřební materiál, vydrží jen šestadvacet let

28. 2. 2023

47 min

Obrázek epizody Nespavci: Ambientní skladba k pátému dílu Nespavců

Nespavci: Ambientní skladba k pátému dílu Nespavců

28. 2. 2023

40 min

Obrázek epizody Nespavci: Spánek je odměna, ne úkol, říká analytik Honza, kterého trápí noční probouzení a opětovné usínání

Nespavci: Spánek je odměna, ne úkol, říká analytik Honza, kterého trápí noční probouzení a opětovné usínání

28. 2. 2023

24 min