Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Xaver a host: Šéfkuchař Roman Paulus: Nejtěžší je pravé italské rizoto

Český rozhlas - Rozhovory

Český rozhlas

Společnost

Xaver a host: Šéfkuchař Roman Paulus: Nejtěžší je pravé italské rizoto

Obrázek epizody Xaver a host: Šéfkuchař Roman Paulus: Nejtěžší je pravé italské rizoto

Poslechněte si podcast

9. 3. 2021

28 min

Muž, který pracoval v pražském Alcronu a v letech 2012 až 2017 získal šestkrát po sobě Michelinskou hvězdu. Co to pro kuchaře znamená? „Největším oceněním pro každého kuchaře je samozřejmě plná hospoda. Ale v každém oboru existují žebříčky ohodnocení a tohle je takový kuchařský Oscar,“ říká skromně Roman Paulus. Luboš Xaver Veselý