
Xaver a host: Šéfkuchař Roman Paulus: Nejtěžší je pravé italské rizoto

Muž, který pracoval v pražském Alcronu a v letech 2012 až 2017 získal šestkrát po sobě Michelinskou hvězdu. Co to pro kuchaře znamená? „Největším oceněním pro každého kuchaře je samozřejmě plná hospoda. Ale v každém oboru existují žebříčky ohodnocení a tohle je takový kuchařský Oscar,“ říká skromně Roman Paulus.
Luboš Xaver Veselý
Popis podcastu
Hosté ze všech možných oborů. Rozhovory do hloubky i s lehkostí.
Všechno z tématu Rozhovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Rozhovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .