
Radioporadna: Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

Teď si užijeme zabijačkové hody. Slovo zabijačka evokuje vůni pečeného masa, jitrnic, tlačenky, tradice, která se v českých zemích dědí z generace na generaci. Jak to s ní ale vypadá dnes? A co obnáší řeznické řemeslo? Dá se z prasete zpracovat a využít úplně všechno?Všechno z tématu Rozhovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Hosté ze všech možných oborů. Rozhovory do hloubky i s lehkostí.
Všechno z tématu Rozhovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Rozhovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .