Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mat 213: Choval jsem se jako sobec. Nová deska vznikla po hádce s kamarádem

Mat 213: Choval jsem se jako sobec. Nová deska vznikla po hádce s kamarádem

Obrázek epizody Mat 213: Choval jsem se jako sobec. Nová deska vznikla po hádce s kamarádem

Poslechněte si podcast

Dnes

52 min

Hlasujte pro Kulturák v anketě Podcast roku !

---

„Psal jsem rychlokvaškové songy, které umíraly stejně rychle jako internetové trendy,“ přiznává oceňovaný hudebník Mat 213. Tři sta skladeb mu prý trvalo, než se vysvobodil z tvůrčí krize. Právě vydal Retroskepsi, své nejupřímnější album.

Cítí se ještě jako rapper? Jak prožívá úspěch spřátelených Gufrau? A po jaké hádce začal Mat 213 svůj osobní úklid? Pusťte si nový Kulturák.

---

Kulturák

Rozhovory s osobnostmi i rozbory kulturních fenoménů. To je Kulturák, podcast kulturní rubriky Seznam Zpráv, který moderuje Jonáš Zbořil. Poslouchejte na SZ.cz , Podcasty.cz a ve všech podcastových aplikacích.

Jak se vám podcast líbí? O čem by se Jonáš měl se svými hosty bavit příště? Napište nám na audio@sz.cz . Nebo to tweetněte s hashtagem #Kulturak.

Popis podcastu

Rozhovory s osobnostmi i rozbory kulturních fenoménů. To je Kulturák, podcast kulturní rubriky Seznam Zpráv, který moderuje Jonáš Zbořil. Poslouchejte na Seznam Zprávách, Podcasty.cz a ve všech podcastových aplikacích.