Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Desetiminutovka #140: „Zpívat v romštině je pro mě magické,“ říká nová zpěvačka Kale Natálie Kuchárová, která v organizaci ROMEA shání finance pro mladé Romy i nezávislá média

Desetiminutovka #140: „Zpívat v romštině je pro mě magické,“ říká nová zpěvačka Kale Natálie Kuchárová, která v organizaci ROMEA shání finance pro mladé Romy i nezávislá média

Obrázek epizody Desetiminutovka #140: „Zpívat v romštině je pro mě magické,“ říká nová zpěvačka Kale Natálie Kuchárová, která v organizaci ROMEA shání finance pro mladé Romy i nezávislá média

Poslechněte si podcast

27. 8. 2025

16 min

V jubilejním 140. dílu pořadu Desetiminutovka, který moderuje Nikola Kokyová, byla hostem talentovaná zpěvačka Natálie Kuchárová. Pochází z Chomutova, miluje balady v romštině a nově se stala členkou legendární romské kapely Kale, kde nahradila Věru Bílou. V rozhovoru se ohlédla za svým dětstvím, popsala cestu k hudbě, studium na konzervatoři i svou současnou práci v organizaci ROMEA. Více zde: https://romea.cz/cz/komunity/desetiminutovka-140-zpivat-v-romstine-je-pro-me-magicke-rika-nova-zpevacka-kale-natalie-kucharova-ktera-v-organizaci-romea-shani-finance-pro-mlade-romy-i-nezavisla-media

Popis podcastu

Představujeme zajímavé Romy a Romky, ptáme se zajímavých lidí na témata spojená s životem Romů nejen v České republice.