Vejce jako vejce? Tak na to zapomeňte. V páté epizodě rohlicastu jsme přivítali Miloše Mičku z Vejce z Bystřice, kde slepice mají prostor žít po svém. Dozvíte se, jak se v takovém chovu slepicím žije, proč kvalitní vejce nikdy nepotřebují umývat a jakou cestu musí vejce urazit, než se dostane až na váš stůl. Odhalíme, co odlišuje vejce z volného výběhu od těch běžných a proč to má smysl nejen pro chuť, ale i pro vaši snídani a planetu. Poslechněte si to nejzajímavější ze života slepic bez klecí v novém dílu rohlicastu.
Tohle je podcast, který vás vezme tam, kde vzniká opravdové jídlo!
Moderátor Honza Albrecht vás v našem novém podcastu zavede přímo za těmi nejzajímavějšími farmáři, výrobci a dodavateli, díky kterým na Rohlíku najdete jen to nejlepší. Jaká je cesta sýru od farmáře až na váš stůl? Co se skrývá za dokonalou chutí řemeslného chleba? A jak vypěstovat jahody, po kterých se oblíznete až za ušima?
Každý díl odhalí příběhy plné vášně, kvality a poctivé práce, které stojí za produkty, jež milujete.
Protože za každým skvělým produktem je ještě lepší příběh. Pojďte ho objevit spolu s námi!