V dalším dílu rohlicastu jsme se ponořili do světa, kde to bublá, voní a pěkně pracuje – do světa fermentace. Hostem je Martin Kudera , zakladatel značky Živina , který nás provede nejen historií kimchi, ale hlavně příběhem své značky. Dozvíte se, proč jsou kvašené potraviny malý zázrak pro tělo, jak se rodí poctivý brand bez zkratek a proč je Živina něco víc než jen sklenička se zelím. Pokud milujete jídlo, které má šmrnc, hloubku a kouzlo přírody, tenhle díl vás nakopne líp než lžička pálivého kimchi.
Tohle je podcast, který vás vezme tam, kde vzniká opravdové jídlo!
Moderátor Honza Albrecht vás v našem novém podcastu zavede přímo za těmi nejzajímavějšími farmáři, výrobci a dodavateli, díky kterým na Rohlíku najdete jen to nejlepší. Jaká je cesta sýru od farmáře až na váš stůl? Co se skrývá za dokonalou chutí řemeslného chleba? A jak vypěstovat jahody, po kterých se oblíznete až za ušima?
Každý díl odhalí příběhy plné vášně, kvality a poctivé práce, které stojí za produkty, jež milujete.
Protože za každým skvělým produktem je ještě lepší příběh. Pojďte ho objevit spolu s námi!