Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Udělal jsem 1500 rozhovorů s podnikateli. Většina neví, co chce, říká Jirka Rostecký, mentor a autor populárního byznysového podcastu

Udělal jsem 1500 rozhovorů s podnikateli. Většina neví, co chce, říká Jirka Rostecký, mentor a autor populárního byznysového podcastu

Obrázek epizody Udělal jsem 1500 rozhovorů s podnikateli. Většina neví, co chce, říká Jirka Rostecký, mentor a autor populárního byznysového podcastu

Poslechněte si podcast

10. 3. 2026

1 hod 5 min

Jiří Rostecký se už patnáct let baví s českými podnikateli o tom, jak budují firmy. Za tu dobu natočil přes 1500 epizod podcastu Mladý podnikatel, dnes se věnuje mentoringu a jedna věc ho prý pořád nepřestává překvapovat: jak málo podnikatelů si někdy položilo otázku, co vlastně od toho podnikání chtějí.

O čem jsme si povídali?

- 00:00 Začátek :-)- 01:20 Jaké iluze mají podnikatelé na začátku- 05:40 Co vlastně chceš, aby bylo na konci- 10:30 Jak tě formuje prostředí kolem tebe- 16:20 Rozdíl mezi řemeslníkem a architektem firmy- 22:00 Proč první nábor tak často dopadne špatně- 28:30 Jak delegovat, když nemáš peníze- 34:10 Přidaná hodnota očima zákazníka- 42:00 Špičkový freelancer vs. majitel agentury- 48:20 Jak funguje byznysový mentoring- 54:40 Marketing bez sociálních sítí- 1:00:10 AI vs. skutečné problémy firem- 1:05:30 Ekosystém služeb kolem mentoringu

Popis podcastu

Tam, kde ostatní podcasty o podnikání začínají, my končíme :-) Honza Korbel a Lukáš Konarovský, zakladatelé Fakturoidu, si povídají se zajímavými lidmi z českého byznysu, kteří vzpomínají na to, jak vypadaly skutečné začátky jejich podnikání: první nápady, strachy, úspěchy i neúspěchy. Každý díl je plný praktických tipů, strategií a osvědčených rad, které vám pomohou rozjet vaši vlastní firmu. A nezáleží na tom, zda jste začínající podnikatel, nebo zkušený veterán. Protože podnikatel je hrdina 💪