
Lukáš Baier (Chorizo Lab): Procesy na salámu nejsou cool. Ne vždy se ale automatizace vyplatí

Chtěl mít víc svobody, a tak opustil korporát a rozjel vlastní projekt. Dnes s Chorizo Lab pomáhá firmám zjednodušit vnitřní fungování a automatizovat to, co se automatizovat vyplatí. Poslechněte si nový díl Robotího podcastu s Lukášem Baierem.
O čem jsme si povídali?
- Úvod :-) (00:00)- První vydělané peníze, lyžování a plýtvání zdroji (01:30)- Jak vypadá práce v KFC a na recepci? (11:30)- Finanční poradenství (16:10)- Práce v Německu (25:30)- Automatizace firemních procesů (31:00)- Velké problémy malých firem (37:50)- Jak automatizovat? (45:50)- Komplikované procesy (53:20)- Praktické rady a konkrétní nástroje (56:30)