Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řešidlo #665: Hlasy síly i slabosti. Proč se ve mně perou?

Řešidlo #665: Hlasy síly i slabosti. Proč se ve mně perou?

Obrázek epizody Řešidlo #665: Hlasy síly i slabosti. Proč se ve mně perou?

Poslechněte si podcast

28. 3. 2023

14 min

O epizodě podcastu

Tlučou se ve Vás dva protichůdné hlasy? Jeden říká, že něco nezvládnete, že jste slabí, už staří, že nic dobrého Vás nečeká? Zatímco druhý z hlasů oponuje, ať to naopak nevzdáváte, ať se držíte, že něco dobrého je pořád před Vámi, že to dáte? Cítíte po odchodu ze vztahu současně pocity viny i přesvědčení, že jinak to nešlo? Co se to v hlavě děje a proč?

Tlučou se ve Vás dva protichůdné hlasy? Jeden říká, že něco nezvládnete, že jste slabí, už staří, že nic dobrého Vás nečeká? Zatímco druhý z hlasů oponuje, ať to naopak nevzdáváte, ať se držíte, že něco dobrého je pořád před Vámi, že to dáte? Cítíte po odchodu ze vztahu současně pocity viny i přesvědčení, že jinak to nešlo? Co se to v hlavě děje a proč?

Popis podcastu

Každý problém má řešení. Ještě se neobjevil zámek, ke kterému by současně nevznikl klíč. Každá epizoda je odpovědí na jeden dotaz od našich posluchačů. Poslouchejte kdykoli kdekoli – udělejte si jen pár minut pro sebe (před spaním, v autě, při jakémkoli čekání)