
REDLINE
Spiritualita
,
Byznys
,
Náboženství / spiritualita
,
Podnikání
,
Alternativní medicína
,
Zdraví
8: Anna Strejcová: Až 30% potravin se vyhodí a nejvíce na úrovni koncového spotřebitele

O epizodě podcastu
Anna Strejcová je ředitelkou iniciativy Zachraň jídlo, která vznikla v roce 2013. Rozhovor s ní se týká plýtvání jídla na všech úrovních.
Jak vznikla iniciativa Zachraň jídlo? Co vše dělá tato iniciativa pro to, aby se lidé dozvěděli o problematice plýtvání jídlem? Kolik jídla se ročně vyhazuje? Jakou změnu vidí Anna v přístupu státní správy? Kterou kuchařku doporučuje koupit? A jaké kurzy efektivnější práce s potravinami nabízí?
Anna Strejcová je ředitelkou iniciativy Zachraň jídlo, která vznikla v roce 2013. Rozhovor s ní se týká plýtvání jídla na všech úrovních.
Jak vznikla iniciativa Zachraň jídlo? Co vše dělá tato iniciativa pro to, aby se lidé dozvěděli o problematice plýtvání jídlem? Kolik jídla se ročně vyhazuje? Jakou změnu vidí Anna v přístupu státní správy? Kterou kuchařku doporučuje koupit? A jaké kurzy efektivnější práce s potravinami nabízí?
Popis podcastu
Spíš než o tom, jak vydělat hromadu peněz, jsou mé podcasty o udržitelném způsobu žití, o naplněném životě a hledání štěstí. Se svými hosty si povídám o udržitelném podnikání, společenské odpovědnosti firem (CSR), zvířatech, ekologii, ale i hledání sebe sama. O radostných vztazích. O všem, co vede ke zdraví. Tělo i Duše. Já i Svět. Hlavní proud i alternativní pohledy. Podcast Redline vznikl na podporu projektu Redline expedition - projektu, který spojuje zážitkové cestování a ochranu zvířat.