#realitnimakler #realitnikancelar #realitnityden #mmreality #maklerimaklerum #realitakroku
Rozhovor na přání s úspěšným makléřem a držitelem titulu " Realiťák roku 2020 - Karlovarský kraj" Borisem Musilem. Host: Boris Musil, úspěšný realitní makléř V realitách začínal začátkem roku 2017. "Začátky byly velmi těžké, ale klienti ocenili můj osobní přístup a velmi dobré výsledky, a začali mne doporučovat. V práci realitního makléře jsem se našel a neskutečně mne baví", říká...
Inspirující rozhovor ve kterém se dozvíte :.
jaká je situace na realitním trhu karlovarského kraje.
o začátcích a navolávání studených kontaktů.
jak vnímá oborové vztahy napříč realitním prostředím.
přínos a smysl ankety "Realiťák roku".
a mnoho dalšího...
#realitnimakler #realitnikancelar #realitnityden #mmreality #maklerimaklerum #realitakroku
Rozhovor na přání s úspěšným makléřem a držitelem titulu " Realiťák roku 2020 - Karlovarský kraj" Borisem Musilem. Host: Boris Musil, úspěšný realitní makléř V realitách začínal začátkem roku 2017. "Začátky byly velmi těžké, ale klienti ocenili můj osobní přístup a velmi dobré výsledky, a začali mne doporučovat. V práci realitního makléře jsem se našel a neskutečně mne baví", říká...
Inspirující rozhovor ve kterém se dozvíte :.
- jaká je situace na realitním trhu karlovarského kraje.
- o začátcích a navolávání studených kontaktů.
- jak vnímá oborové vztahy napříč realitním prostředím.
- přínos a smysl ankety "Realiťák roku".
- a mnoho dalšího...
Realitní Týden vám přináší rozhovory s úspěšnými lidmi v oblasti realit, financí a vzdělávání bez rozdílu barev dresu.
Inspirativní příběhy, profesní novinky a příklady z praxe.
#realitnityden #mirobabka #reality #rozhovory #realitnimakler #realitnivzdelavani #maklerimaklerum