Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #12 Smlouva o realitním zprostředkování 2021, Martin Doležal pro #realitnityden

#12 Smlouva o realitním zprostředkování 2021, Martin Doležal pro #realitnityden

Obrázek epizody #12 Smlouva o realitním zprostředkování 2021, Martin Doležal pro #realitnityden

Poslechněte si podcast

22. 4. 2021

17 min

O epizodě podcastu

Téma a host na vaše přání! Velmi třaskavý rozhovor !  Host: Martin Doležal, advokát v oblasti realitního práva  www.ak-dolezal.cz   Téma: Zprostředkovatelská smlouva  S kým mám smlouvu ? Smlouva vs. zákon... Kdo je můj klient ? Win-win ?  Doporučení... www.ak-dolezal.cz Přihlašte se k vysílání rozhovoru, pozvěte své kolegy! Právě nyní... Sledujte také YouTube účet #realitnityden

Téma a host na vaše přání! Velmi třaskavý rozhovor !  Host: Martin Doležal, advokát v oblasti realitního práva  www.ak-dolezal.cz

Téma: Zprostředkovatelská smlouva  S kým mám smlouvu ? Smlouva vs. zákon... Kdo je můj klient ? Win-win ?

Doporučení... www.ak-dolezal.cz Přihlašte se k vysílání rozhovoru, pozvěte své kolegy! Právě nyní... Sledujte také YouTube účet #realitnityden

Popis podcastu

Realitní Týden vám přináší rozhovory s úspěšnými lidmi v oblasti realit, financí a vzdělávání bez rozdílu barev dresu. Inspirativní příběhy, profesní novinky a příklady z praxe. #realitnityden #mirobabka #reality #rozhovory #realitnimakler #realitnivzdelavani #maklerimaklerum