Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 24: Co Ty a Reality? Moderuje Václav Duben, hostem pořadu je Pavla Temrová

Realitní kuchařka 2012-2023

Realitní kuchařka 2020

Byznys

24: Co Ty a Reality? Moderuje Václav Duben, hostem pořadu je Pavla Temrová

Obrázek epizody 24: Co Ty a Reality? Moderuje Václav Duben, hostem pořadu je Pavla Temrová

Poslechněte si podcast

21. 9. 2021

53 min

O epizodě podcastu

Vašek Duben je velký sympaťák, ale především špičkový realitní makléř, který je v realitách už hezkých pár let. Pozvání k rozhovoru s ním mě mile potěšilo. Ve svých otázkách mě vůbec nešetřil. Co mě přivedlo k realitám a proč mě spousta mých kolegů z realitní branže dříve nesnášela? Přijměte pozvání k poslechu.
Co Pavlu Temrovou přivedlo k realitám a proč ji spousta realitních makléřů dříve nesnášela? Jak těžké bylo před lety odejít z dobře placeného zaměstnání a začít podnikat v nemovitostech a co by poradila začínajícím realiťákům? I o tom jsme si povídali v podcastu Co Ty a Reality? Pozvání k rozhovoru s Vaškem mě potěšilo. Je to velký sympaťák a špičkový realitní makléř. Ve svých otázkách mě vůbec nešetřil. A jak jsme zjistili, oba jsme v realitách "teprve" 15 let a stále je co se učit.
Video:https://www.youtube.com/watch?v=KE9eGDmmQWI&t=97s

Popis podcastu

Zaposlouchejte se do podcastu Realitní kuchařka a objevte svět nemovitostí s certifikovanou realitní makléřkou Pavlou Temrovou, která se s vámi podělí o zajímavé tipy a recepty z oboru nemovitostí, které vám pomohou udržet si náskok. Podcast navazuje na knižní bestseller Realitní kuchařka, který od roku 2012 doprovodilo přes 100 živých seminářů pro veřejnost. Textový přepis všech epizod najdete zde (https://www.pavlatemrova.cz/blog/) Dobrý den, jmenuji se Pavla a jsem osobní realitní makléřka. Specializuji se na prodej bytů a rodinných domů v Praze.  Nákup či prodej střechy nad hlavou představuje důležitý životní krok, který většina z nás dělá jen jednou za život. Trh nemovitostí v ČR je nepřehledná džungle a není snadné se v něm zorientovat. Přáním Realitní kuchařky je stát se vaším přítelem ve světě nemovitostí, s jehož pomocí odhalíte rizika i příležitosti, které dnešní doba přináší.