Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kateřina Beran vs. slušnost // RANT Prostoru #125

Kateřina Beran vs. slušnost // RANT Prostoru #125

Obrázek epizody Kateřina Beran vs. slušnost // RANT Prostoru #125

Poslechněte si podcast

12. 2. 2026

26 min

O epizodě podcastu

„Já jsem byla vychovávaná v tom, že když něco chceš, tak si řekni. Lidi mají problém mluvit na rovinu,“ říká herečka Kateřina Beran a přiznává, že by někdy měla být více milá.„Častokrát se stane, že mi něco není příjemné. Vznikne ta nespokojenost, přetlak. Buď se začnu chovat jako úplná kráva, což je častější případ, že nevíš, co tě sere, jen víš, že tě něco sere, nebo v lepším případě, když si umím odpovědět na otázku, co přesně mě štve, tak si odpovím a dokážu tak rychle tu situaci vyřešit a dosáhnout zlepšení,“ vysvětluje Kateřina svoje vnitřní pochody. Jak ji jako reaktivního člověka vnímá okolí? Proč se začala snažit být empatičtější? A proč je třeba poslouchat své vnitřní emoce? Poslechni si velmi osobní RANT Prostoru. Kateřina Beran je česká herečka, zpěvačka a performerka s hudebně-dramatickým vzděláním z Pražské konzervatoře. Má zkušenosti z televize, divadla i autorské tvorby s divadelním souborem Maso krůtí, působí i jako zpěvačka a vystupuje spolu s Tady Tali a Eliškou Soukupovou ve stand-upu Pozor humor.Použitá média: aktuálně.cz, Četník ze Saint Tropez, „V hlavě“ (Inside Out)#nespokojenost #narovinu #rant #PerspectivesISSN 3029-8334Spolek pro vydávání Revue Prostor

„Já jsem byla vychovávaná v tom, že když něco chceš, tak si řekni. Lidi mají problém mluvit na rovinu,“ říká herečka Kateřina Beran a přiznává, že by někdy měla být více milá.

„Častokrát se stane, že mi něco není příjemné. Vznikne ta nespokojenost, přetlak. Buď se začnu chovat jako úplná kráva, což je častější případ, že nevíš, co tě sere, jen víš, že tě něco sere, nebo v lepším případě, když si umím odpovědět na otázku, co přesně mě štve, tak si odpovím a dokážu tak rychle tu situaci vyřešit a dosáhnout zlepšení,“ vysvětluje Kateřina svoje vnitřní pochody. Jak ji jako reaktivního člověka vnímá okolí? Proč se začala snažit být empatičtější? A proč je třeba poslouchat své vnitřní emoce? Poslechni si velmi osobní RANT Prostoru.

Kateřina Beran je česká herečka, zpěvačka a performerka s hudebně-dramatickým vzděláním z Pražské konzervatoře. Má zkušenosti z televize, divadla i autorské tvorby s divadelním souborem Maso krůtí, působí i jako zpěvačka a vystupuje spolu s Tady Tali a Eliškou Soukupovou ve stand-upu Pozor humor.

Použitá média:

aktuálně.cz, Četník ze Saint Tropez, „V hlavě“ (Inside Out)

#nespokojenost #narovinu #rant #Perspectives

ISSN 3029-8334

Spolek pro vydávání Revue Prostor

Popis podcastu

RANT Prostoru je nový audioformát revue Prostor s údernými, vypointovanými a autentickými výpověďmi na témata, které vás štvou. Rant Prostoru je zaměřený na generaci lidí do třiceti let. Ti jsou mj. i jako hosté zváni, aby otevřeně kritizovali problémy současného světa dotýkajících se jejich životů. S moderátory podcastu Hanou Trojánkovou Biriczovou nebo Šimonem Holým se vždy pokusí najít nebo navrhnout také řešení.