Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jakub Rusňák vs. blbci, co volají na zákaznické linky // RANT Prostoru #126

Jakub Rusňák vs. blbci, co volají na zákaznické linky // RANT Prostoru #126

Obrázek epizody Jakub Rusňák vs. blbci, co volají na zákaznické linky // RANT Prostoru #126

Poslechněte si podcast

Včera

22 min

„V první větě tě poníží a pak čeká, že mu pomůžeš. A já si říkám, proč bych to dělal, když jsi mi řekl, že jsem debil?“ glosuje svoje zkušenosti s nepříjemným zákaznictvem linky zákaznické podpory Jakub Rusňák.

Co je na práci operátora zákaznické linky nejnáročnější? Umějí lidé, kteří na linku volají s nějakým problémem, vhodně komunikovat? A proč se jako zákaznictvo nemůžeme někdy dovolat? Poslechni si epizodu RANT Prostoru a nezapomeň, že operátoři*operátorky zákaznické linky jsou taky lidé!

Jakub Rusňák začal po několika neúspěšných pokusech o studium a následnou sebereflexí pracovat ve firmě, která dělá kulturní přehled a zprostředkovává prodej vstupenek. Aktuálně v ní řídí provoz zákaznické a partnerské podpory. Ve volném čase se lituje, cestuje sám, overthinkuje, rád zajde na techno.

Použitá média:

YouTube, Legend 1985

#karen #slusnost #rant #Perspectives

ISSN 3029-8334

Spolek pro vydávání Revue Prostor

Popis podcastu

RANT Prostoru je nový audioformát revue Prostor s údernými, vypointovanými a autentickými výpověďmi na témata, které vás štvou. Rant Prostoru je zaměřený na generaci lidí do třiceti let. Ti jsou mj. i jako hosté zváni, aby otevřeně kritizovali problémy současného světa dotýkajících se jejich životů. S moderátory podcastu Hanou Trojánkovou Biriczovou nebo Šimonem Holým se vždy pokusí najít nebo navrhnout také řešení.