Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jakub Knott vs. randění online // RANT Prostoru #115

Jakub Knott vs. randění online // RANT Prostoru #115

Obrázek epizody Jakub Knott vs. randění online // RANT Prostoru #115

Poslechněte si podcast

Dnes

23 min

„Ze začátku mě to na seznamovací aplikaci chytne. Prvních pár dní máš dobrý matche, naláká tě to tam bejt. Pak zjišťuju, že nevím, co si s těma lidma psát, a ani moc si s nima psát nechci. A i když se mi líbí, tak mám pocit, že se stávám součástí toho problému. Hledám tam vůbec někoho?“ není si jistý Jakub Knott, který se rozhodl skončit s randěním přes aplikace a začít randit „naživo“.’’

Co ho vedlo k takovému rozhodnutí? Proč na sítích často v konverzacích ghostoval? A proč si mylně myslel, že starší partneři budou i vyzrálejší? Dozvíš se v RANT Prostoru.

Jakub Knott studuje na FAMU a pracuje na karlovarském festivalu. Je spoluzakladatelem Proč jsme to nenahlásili*y? a také stojí za queer scenáristickým workshopem Outpitch. Ve volném čase rád studuje Bachelora.

#randeni #lgbt #queer #tinder #feeld #rant #Perspectives

ISSN 3029-8334

Spolek pro vydávání Revue Prostor

Popis podcastu

RANT Prostoru je nový audioformát revue Prostor s údernými, vypointovanými a autentickými výpověďmi na témata, které vás štvou. Rant Prostoru je zaměřený na generaci lidí do třiceti let. Ti jsou mj. i jako hosté zváni, aby otevřeně kritizovali problémy současného světa dotýkajících se jejich životů. S moderátory podcastu Hanou Trojánkovou Biriczovou nebo Šimonem Holým se vždy pokusí najít nebo navrhnout také řešení.