Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dominika Křivánková vs. chování lidí ve společnosti // RANT Prostoru #110

RANT Prostoru

revue Prostor

Společnost

Dominika Křivánková vs. chování lidí ve společnosti // RANT Prostoru #110

Obrázek epizody Dominika Křivánková vs. chování lidí ve společnosti // RANT Prostoru #110

RANT Prostoru

Poslechněte si podcast

Dnes

23 min

„Nedávno jsem byla venku a všimla jsem si, že pán venku močí na ulici za bílého dne na alzaboxy na velmi veřejném místě u tramvaje a ani se nesnaží schovat. Přijde mi to hrozný. Když si představím, že tam pak vybírám ty balíčky…“ říká Dominika Křivánková, kterou rozčiluje, že lidé k sobě ve veřejném prostoru nejsou ohleduplní.

Močící lidé na veřejnosti, opilci v letadle nebo pasivně agresivní cestovatelstvo v MHD. Proč je některým lidem jedno, jak se chovají ve veřejném prostoru, nebo i to, že svým chováním mohou obtěžovat druhé? Vedeme se jako společnost málo k ohleduplnosti? Umíme děkovat a omlouvat se? Dozvíš se v nové epizodě RANT Prostoru.

Dominika Křivánková je rodilá pražačka, která před pár lety unikla ze spárů pražské kavárenské scény, znavena každodenní interakcí s lidmi, do náruče výjimečné PR agentury. Tam sice také komunikuje s lidmi, ale před nimi se alespoň může schovat za počítačem. Vyrostla na argentinských telenovelách, ráda sleduje reality show, čte vše od beletrie až po romantasy (a nestydí se za to), baví ji móda, ale nejlíp je jí někde v lese nebo na horách.

#verejnyprostor #mhd #ohleduplnost # #rant #Perspectives

Popis podcastu

RANT Prostoru je nový audioformát revue Prostor s údernými, vypointovanými a autentickými výpověďmi na témata, které vás štvou. Rant Prostoru je zaměřený na generaci lidí do třiceti let. Ti jsou mj. i jako hosté zváni, aby otevřeně kritizovali problémy současného světa dotýkajících se jejich životů. S moderátory podcastu Hanou Trojánkovou Biriczovou nebo Šimonem Holým se vždy pokusí najít nebo navrhnout také řešení.