Úvodní kapitola druhé série a co se změnilo za mých 10 let v síťovém marketingu | 201

Připravte se na návrat Raní rychlovky, který vás vezme na cestu plnou objevů a osobního růstu. Po přibližně dvouleté odmlce se vracíme s novými příběhy a postřehy, které jsem nasbíral během pauzy. V první části epizody jsem se zaměřil na to, co mě inspirovalo k návratu a jak jsem začal vnímat nevyčerpatelný potenciál sdílení zkušeností, navzdory počátečním obavám z možného vyhoření. Vaše zprávy a setkání mě utvrdily v tom, že máme společnou cestu ještě daleko od konce, a já se nemůžu dočkat, až se s vámi podělím o nové kapitoly plné inspirace a příběhů, které vás mohou posunout v osobním i profesionálním životě.V druhé části epizody se pak ponoříme do světa podnikání, konkrétně siťového marketingu. Pobavíme se, jak tento sektor prochází transformací, jež otevírá nové horizonty úspěchu a spokojenosti. Série "cesta do Vegas" odhalí nový přístup k budování týmu a komunity, který je připraven rozvířit vody tradičních představ o podnikání. Na závěr se dotknu toho, jakým způsobem hledat a vybírat hodnotné obsahy v dnešním přeplněném informačním světě, a jak tuto výzvu obrátit ve svůj prospěch.
Popis podcastu
Ranní rychlovka je podcast a blog orientovaný na oblast přímého prodeje, marketingu a vedení lidí. V první sérii (2016-2021) bylo natočeno celkem 200 epizod, které byly vysílány vždy živě na facebookové stránce Jiří Šedek. A nyní po 2 letech spouštíme druhou sérii!