Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 5 skrytých důvodů, proč se lidé zapojují do síťového marketingu | 205

5 skrytých důvodů, proč se lidé zapojují do síťového marketingu | 205

Obrázek epizody 5 skrytých důvodů, proč se lidé zapojují do síťového marketingu | 205

Poslechněte si podcast

14. 3. 2024

21 min

Objevte, co lidi převážně pohání k účasti v síťovém marketingu. S mými nasbíranými zkušenostmi za 10 let v oboru vám odhalím čtyři hlavní typy motivace, které lidi k tomuto byznysu vedou – od dodatečného příjmu až po hledání spokojenosti v produktech a službách, které nabízejí. Ale nezůstaneme jen u povrchních důvodů, podíváme se i na to, jak se tyto motivace mění s časem a proč je síťový marketing nejen o penězích, ale také o osobním růstu a vývoji.Dále se ponoříme do příběhu o mentorství a osobní transformaci. Sdělím vám, jak jsem se setkal s mentorem, který mi ukázal cestu k budování impéria, a jak mi to pomohlo na cestě k profesionálnímu i osobnímu růstu. Tento příběh ilustruje sílu učení se od zkušenějších a ukáže, že úspěch nemusí být jen o tom, kolik vyděláváte, ale také o lidech, s kterými se na této cestě setkáváte.

Popis podcastu

Ranní rychlovka je podcast a blog orientovaný na oblast přímého prodeje, marketingu a vedení lidí. V první sérii (2016-2021) bylo natočeno celkem 200 epizod, které byly  vysílány vždy živě na facebookové stránce Jiří Šedek. A nyní po 2 letech spouštíme druhou sérii!