Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 208 Ranní rychlovka - Proč úspěch miluje rychlost

208 Ranní rychlovka - Proč úspěch miluje rychlost

Obrázek epizody 208 Ranní rychlovka - Proč úspěch miluje rychlost

Poslechněte si podcast

3. 4. 2024

21 min

Představte si, že by vaše podnikání nabralo rychlosti a vy byste místo plahočení zažili raketový vzestup. V dnešním díle se podělím o své osobní zkušenosti a tajemství, jak jsem překonal nedostatek sebevěření a jaké strategie mi pomohly dosáhnout úspěchu dříve, než jsem si kdy dokázal představit. Probereme, proč je důležitá práce s množstvím pokusů, a že i když kvantita je klíčová, neměli bychom zapomínat na rozvoj dovedností, které nás posunou vpřed. Poslechněte si, jak můžete obracet karty vašeho podnikání tak, abyste co nejrychleji našli esa a krále, které vám přinesou pravý úspěch.Vášně v podnikání mohou vyústit v nepříjemné vyhoření, pokud nebudeme pečovat o své duševní zdraví a nebudeme naslouchat své intuici. V druhé části dílu se zaměříme na to, jak si udržet jednoduchý a srozumitelný jazyk ve světě složitých termínů a jak chránit svou psychiku před stresy, které podnikání přináší. Budeme diskutovat o nastavování osobních cílů, které jsou v souladu s našimi hodnotami, a o nalezení smyslu práce, který není závislý pouze na penězích. Dovolte, aby vás tento díl inspiroval a naplnil novými perspektivami pro váš podnikatelský život.

Popis podcastu

Ranní rychlovka je podcast a blog orientovaný na oblast přímého prodeje, marketingu a vedení lidí. V první sérii (2016-2021) bylo natočeno celkem 200 epizod, které byly  vysílány vždy živě na facebookové stránce Jiří Šedek. A nyní po 2 letech spouštíme druhou sérii!