Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinař Petr Ptáček: Nemám rád burčák. Chutnám kvasící mošty velmi často a intenzivně během sklizně. Jsem toho docela přesycený na to, abych to ještě pil.

Vinař Petr Ptáček: Nemám rád burčák. Chutnám kvasící mošty velmi často a intenzivně během sklizně. Jsem toho docela přesycený na to, abych to ještě pil.

Obrázek epizody Vinař Petr Ptáček: Nemám rád burčák. Chutnám kvasící mošty velmi často a intenzivně během sklizně. Jsem toho docela přesycený na to, abych to ještě pil.

Poslechněte si podcast

19. 10. 2020

12 min

O epizodě podcastu

o moštu, než se vyrobí víno . J sem toho docela přesycený na to, abych to ještě pil.” Vysvětluje svůj vztah k burčáku vinař Petr Ptáček. Na adresu svatomartinského vína pak říká: “ Celý proces výroby takového je vícečetný, a jen proto, že jsme posbírali nějaké hrozny, ještě neznamená, že ten finální produkt bude špičkový. Těch kroků, které se musí zvládnout a musí proběhnout, je velmi mnoho.”

Popis podcastu

Rozhovory se zajímavými lidmi na aktuální téma na Rádiu ZET.