Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jediným pozitivem covidu je, že Češi objevili krásu Čech, myslí si kuchař Jaroslav Sapík

Jediným pozitivem covidu je, že Češi objevili krásu Čech, myslí si kuchař Jaroslav Sapík

Obrázek epizody Jediným pozitivem covidu je, že Češi objevili krásu Čech, myslí si kuchař Jaroslav Sapík

Poslechněte si podcast

11. 5. 2021

16 min

O epizodě podcastu

Ranním hostem Rádia Z byl kuchař Jaroslav Sapík. Ve studiu ho přivítala moderátorka Petra Květová Pšeničná. „Těšíme se na otevírání restaurací, chybějí nám zákazníci. V restauraci jsem odmalička a ještě nikdy se mi nestalo, abych takovou dobu neviděl zákazníka,“ říká Sapík. Jeho restaurace neměla v době restrikcí otevřené ani okénko. „Máme vždy finanční rezervu aspoň na rok. Během pandemie jsme vymalovali, nalakovali. Udělali jsme, co se dalo,“ vysvětluje kuchař. Odhaduje, že čtvrtina restaurací už znovu neotevře. Jediným pozitivem pandemie koronaviru bylo podle Sapíka to, že Češi objevili krásu Čech. V rozhovoru také řekl, že v gastronomii není potřeba vymýšlet nic nového. Měli bychom se vrátit ke kvalitním surovinám a poctivé práci, myslí si Sapík.  Dobrých kuchařů je ale podle něj v Česku hodně.

Hostem moderátorky Petry Květové Pšeničné byl kuchař Jaroslav Sapík. Poslechněte si záznam rozhovoru.

Popis podcastu

Rozhovory se zajímavými lidmi na aktuální téma na Rádiu ZET.