![Obrázek epizody Chtěli jsme lidi přistihnout u toho, jak se chovají, říká k výzkumu plýtvání potravin Kubíčková](https://i.actve.net/youradio_news/tracks/1/1/11fcbb90106a065434c8d691075b3659fe1e360b.png)
Chtěli jsme lidi přistihnout u toho, jak se chovají, říká k výzkumu plýtvání potravin Kubíčková
![Obrázek epizody Chtěli jsme lidi přistihnout u toho, jak se chovají, říká k výzkumu plýtvání potravin Kubíčková](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/8/f/8f05c49b2815711f48376b0bc4953e43691d790a.png)
Poslechněte si podcast
4. 5. 2022
15 min
O epizodě podcastu
„Projevuje se tam sezónnost. Sbírali jsme všechna čtyři roční období, když to ale zprůměruji, výrazně dominuje ovoce a zelenina. Dále pečivo a jeho zbytky. Nejméně je to asi maso a masné výrobky. Během covidu ale výrazně vzrostlo vyhazování hotových jídel, což logicky bylo způsobeno tím, že jsme nejedli v restauracích či jídelnách,“ zakončuje Lea Kubíčková.
Celý rozhovor s moderátorkou Petrou Květovou Pšeničkou a Leou Kubíčkovou si poslechněte zde: