Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Reportérem ve válečné oblasti

Vinohradská 12: Reportérem ve válečné oblasti

10. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Houslista podepsal Chartu 77 a stal se kotelníkem a uklízečem

Příběhy 20. století: Houslista podepsal Chartu 77 a stal se kotelníkem a uklízečem

9. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nová chlouba amerického námořnictva se ještě leskne novotou. Podívejte se s námi na palubu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nová chlouba amerického námořnictva se ještě leskne novotou. Podívejte se s námi na palubu

9. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vedra v Česku. Propuštění ukrajinských velitelů. Síť Threads. Vítěz KVIFF

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vedra v Česku. Propuštění ukrajinských velitelů. Síť Threads. Vítěz KVIFF

9. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Chůze naboso je skvělá. Nosit žabky je ale šílenství, upozorňuje lékař. Jak pečovat o nohy?

Host Radiožurnálu: Chůze naboso je skvělá. Nosit žabky je ale šílenství, upozorňuje lékař. Jak pečovat o nohy?

9. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Olmo Omerzu: Spiritualita, dokument i inteligentní mainstream. Různorodost filmů mě překvapila

Host Radiožurnálu: Olmo Omerzu: Spiritualita, dokument i inteligentní mainstream. Různorodost filmů mě překvapila

8. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kazetová munice pro Ukrajinu. Pád nizozemské vlády. Fukušima. KVIFF

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kazetová munice pro Ukrajinu. Pád nizozemské vlády. Fukušima. KVIFF

8. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nedivím se, že mě diváci někdy neměli rádi. Naivky jsem ale hrát nechtěla, přiznává Daniela Kolářová

Host Radiožurnálu: Nedivím se, že mě diváci někdy neměli rádi. Naivky jsem ale hrát nechtěla, přiznává Daniela Kolářová

8. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Větší šance přežít, rychlejší růst. Zlínští vědci vyvinuli ekologický hydrogel pro boj se suchem

Magazín Experiment: Větší šance přežít, rychlejší růst. Zlínští vědci vyvinuli ekologický hydrogel pro boj se suchem

8. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Lanovka v Pittsburghu vás přenese do Ameriky 19. století. V provozu je od roku 1877

Zápisník zahraničních zpravodajů: Lanovka v Pittsburghu vás přenese do Ameriky 19. století. V provozu je od roku 1877

8. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zelenskyj v ČR. Členství Ukrajiny v NATO. Majetek Rusů podporujících válku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zelenskyj v ČR. Členství Ukrajiny v NATO. Majetek Rusů podporujících válku

7. 7. 2023

50 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Zapojení českých firem na Ukrajině. Zelenskyj na Slovensku. Zlatý poklad ČNB

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Zapojení českých firem na Ukrajině. Zelenskyj na Slovensku. Zlatý poklad ČNB

7. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Expertka: Vojenský zásah v Džanínu se Izraeli nepovedl. Potyčky s Palestinci budou pokračovat

Dvacet minut Radiožurnálu: Expertka: Vojenský zásah v Džanínu se Izraeli nepovedl. Potyčky s Palestinci budou pokračovat

7. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Talkshow Jana Pokorného: Manžele Adamczykovy a Miraie Navrátila spojuje víc než StarDance

Host Radiožurnálu: Talkshow Jana Pokorného: Manžele Adamczykovy a Miraie Navrátila spojuje víc než StarDance

7. 7. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vetřelec může být muž v masce, anebo vaše tchyně. Važte si jich, smějí se tvůrci filmu Přišla v noci

Host Radiožurnálu: Vetřelec může být muž v masce, anebo vaše tchyně. Važte si jich, smějí se tvůrci filmu Přišla v noci

7. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jiří Mádl jako režisér? Byla jsem z něj nadšená, hodnotí Marika Šoposká natáčení filmu Vlny

Host Radiožurnálu: Jiří Mádl jako režisér? Byla jsem z něj nadšená, hodnotí Marika Šoposká natáčení filmu Vlny

7. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Historické lodě z celého světa se předvedly ve francouzském Rouenu. Připluly i z Mexika

Zápisník zahraničních zpravodajů: Historické lodě z celého světa se předvedly ve francouzském Rouenu. Připluly i z Mexika

7. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Mimořádně: Zelenskyj v Praze

Vinohradská 12: Mimořádně: Zelenskyj v Praze

7. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf destinační agentury: Udržitelnost Krušnohoří je o kompromisu mezi ochránci přírody a investory

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf destinační agentury: Udržitelnost Krušnohoří je o kompromisu mezi ochránci přírody a investory

6. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky

Host Radiožurnálu: Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky

6. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan

Host Radiožurnálu: Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan

6. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Lvov. Odkaz mistra Jana Husa. Nová síť společnosti Meta. Letní tábory

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Lvov. Odkaz mistra Jana Husa. Nová síť společnosti Meta. Letní tábory

6. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Dějiny lidského druhu jsou jako dlouhý film, ze kterého se dochovalo jen pár snímků, říká archeolog

Magazín Experiment: Dějiny lidského druhu jsou jako dlouhý film, ze kterého se dochovalo jen pár snímků, říká archeolog

6. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Postavy se mi nikdy nevymkly z rukou, ale objevuji v nich sama sebe, popisuje herečka Barešová

Host Radiožurnálu: Postavy se mi nikdy nevymkly z rukou, ale objevuji v nich sama sebe, popisuje herečka Barešová

5. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Točí film o rozhlase a sovětské invazi. „Tehdy se lidé začínali bavit, nemazali se s tím,“ říká Mádl

Host Radiožurnálu: Točí film o rozhlase a sovětské invazi. „Tehdy se lidé začínali bavit, nemazali se s tím,“ říká Mádl

5. 7. 2023

25 min