Podcast Radiožurnál
Řadit dle:

Příběhy 20. století: Houslista podepsal Chartu 77 a stal se kotelníkem a uklízečem
9. 7. 2023
49 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nová chlouba amerického námořnictva se ještě leskne novotou. Podívejte se s námi na palubu
9. 7. 2023
3 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vedra v Česku. Propuštění ukrajinských velitelů. Síť Threads. Vítěz KVIFF
9. 7. 2023
20 min

Host Radiožurnálu: Chůze naboso je skvělá. Nosit žabky je ale šílenství, upozorňuje lékař. Jak pečovat o nohy?
9. 7. 2023
26 min

Host Radiožurnálu: Olmo Omerzu: Spiritualita, dokument i inteligentní mainstream. Různorodost filmů mě překvapila
8. 7. 2023
23 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kazetová munice pro Ukrajinu. Pád nizozemské vlády. Fukušima. KVIFF
8. 7. 2023
19 min

Host Radiožurnálu: Nedivím se, že mě diváci někdy neměli rádi. Naivky jsem ale hrát nechtěla, přiznává Daniela Kolářová
8. 7. 2023
24 min

Magazín Experiment: Větší šance přežít, rychlejší růst. Zlínští vědci vyvinuli ekologický hydrogel pro boj se suchem
8. 7. 2023
17 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Lanovka v Pittsburghu vás přenese do Ameriky 19. století. V provozu je od roku 1877
8. 7. 2023
3 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zelenskyj v ČR. Členství Ukrajiny v NATO. Majetek Rusů podporujících válku
7. 7. 2023
50 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Zapojení českých firem na Ukrajině. Zelenskyj na Slovensku. Zlatý poklad ČNB
7. 7. 2023
19 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Expertka: Vojenský zásah v Džanínu se Izraeli nepovedl. Potyčky s Palestinci budou pokračovat
7. 7. 2023
23 min

Host Radiožurnálu: Talkshow Jana Pokorného: Manžele Adamczykovy a Miraie Navrátila spojuje víc než StarDance
7. 7. 2023
1 hod 6 min

Host Radiožurnálu: Vetřelec může být muž v masce, anebo vaše tchyně. Važte si jich, smějí se tvůrci filmu Přišla v noci
7. 7. 2023
25 min

Host Radiožurnálu: Jiří Mádl jako režisér? Byla jsem z něj nadšená, hodnotí Marika Šoposká natáčení filmu Vlny
7. 7. 2023
23 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Historické lodě z celého světa se předvedly ve francouzském Rouenu. Připluly i z Mexika
7. 7. 2023
3 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf destinační agentury: Udržitelnost Krušnohoří je o kompromisu mezi ochránci přírody a investory
6. 7. 2023
23 min

Host Radiožurnálu: Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky
6. 7. 2023
25 min

Host Radiožurnálu: Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan
6. 7. 2023
30 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Lvov. Odkaz mistra Jana Husa. Nová síť společnosti Meta. Letní tábory
6. 7. 2023
19 min

Magazín Experiment: Dějiny lidského druhu jsou jako dlouhý film, ze kterého se dochovalo jen pár snímků, říká archeolog
6. 7. 2023
20 min

Host Radiožurnálu: Postavy se mi nikdy nevymkly z rukou, ale objevuji v nich sama sebe, popisuje herečka Barešová
5. 7. 2023
26 min

Host Radiožurnálu: Točí film o rozhlase a sovětské invazi. „Tehdy se lidé začínali bavit, nemazali se s tím,“ říká Mádl
5. 7. 2023
25 min