Podcast Radiožurnál
Řadit dle:

Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitel filmového archivu: Nejenom Forman a Chytilová. Zrcadlem společnosti jsou i amatérská videa
5. 7. 2023
23 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hodnocení Evropská komise. Dny dobré vůle. Nejteplejší den v historii
5. 7. 2023
19 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Londýnské metro jezdí už 160 let. Za války ukrývalo před nálety lidi i sochy a obrazy
5. 7. 2023
3 min

Host Radiožurnálu: Judit Pecháček: Jsem vděčná filmová divačka. I ve špatném filmu dokážu najít něco, co mě inspiruje
5. 7. 2023
23 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Československé vztahy. Nečekaný zisk Agrofertu. Sociální síť threads
4. 7. 2023
19 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Šalomoun: Lex ČEZ se legislativní radě nestihl dát. Mám o něm pochybnosti, ale vyřeší je až Sněmovna
4. 7. 2023
23 min

Host Radiožurnálu: Snímek Brutální vedro je o úzkosti, které čelí mladší generace, říká filmový režisér Hospodářský
4. 7. 2023
24 min

Host Radiožurnálu: Šaty z piva mě nejdřív vyděsily, přiznává Geislerová. Chystá film o vztahu matky a postiženého syna
4. 7. 2023
14 min

Host Radiožurnálu: David Prachař o roli ve filmu Citlivý člověk: Na sklonku života se člověk vrací tam, kde nikdy nebyl
4. 7. 2023
28 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Ukrajinci na úřadech. Boj o Džanín. Turistický ruch v Česku
4. 7. 2023
19 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Demostrace Romů v Pardubicích. Schodek rozpočtu. Šetření válečných zločinů
3. 7. 2023
19 min

Host Radiožurnálu: Po pěti špatných filmech si začnete pokládat existenciální otázky, říká o své profesi kritička Kiang
3. 7. 2023
26 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Kolik získá Fond audiovize od Netflixu? Teprve zjistíme, jaký tu mají platformy obrat, říká Baxa
3. 7. 2023
24 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hypotéky. Násilnosti ve Francii. Zbraně na Ukrajině. Třebíč a UNESCO
3. 7. 2023
19 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: jak se daří českým kladrubákům u dánské královny
3. 7. 2023
3 min

Host Radiožurnálu: Eliška Křenková: Dělá nám problém respektovat jinakost druhých lidí
3. 7. 2023
26 min

Bruselské chlebíčky: Česko by s eurem zvládlo inflaci lépe. Že do eurozóny nevstoupilo, je vina politiků, říká Švejnar
3. 7. 2023
31 min

Příběhy 20. století: Malá Lia z Delmenhorstu. Příběh Julie Klačkové, oběti nacismu, komunismu a biologických rodičů
2. 7. 2023
47 min

Host Radiožurnálu: Ženy mají dnes ve filmovém průmyslu větší šanci uspět s krátkometrážními animacemi, soudí výtvarnice
2. 7. 2023
25 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Poštovní pobočky. Deportace ukrajinských dětí. Sonda Euclid
2. 7. 2023
19 min

Host Radiožurnálu: Bude to určitě velmi sledované, odhaduje herečka Mauréry. Hraje ve filmu o Andree Absolonové
2. 7. 2023
23 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Na Gerlachu jsem byl nejvíc třikrát. Ale za jeden den, usmívá se nejstarší tatranský horský vůdce
2. 7. 2023
3 min